Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Vasarā ar Rubīnu līgumu noslēgusī "Senators" meklē papildinājumu aizsardzībā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vasarā ar Rubīnu līgumu noslēgusī "Senators" meklē papildinājumu aizsardzībā
Tomā Šabo. Foto: IIHF

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Otavas "Senators" ģenerālmenedžeris Pjērs Dorions paudis, ka aktīvi tiek meklēts papildinājums aizsardzībā. Kanādas galvaspilsētas komandas fārmklubā spēlē latviešu aizsargs Kristiāns Rubīns.

Pagājušajā nedēļā smadzeņu satricinājumu guva Otavas "Senators" labākais aizsargs Tomā Šabo. Savainoto spēlētāju sarakstā atrodams arī Artjoms Zubs, kurš ķermeņa augšdaļas traumas dēļ izlaidis septiņas spēles pēc kārtas.

"Ļoti aktīvi meklējam papildinājumu aizsardzībā," otrdien teica Pjērs Dorions, "Senators" ģenerālmenedžeris. "Skatāmies, kādi ir piedāvājumi, kuri spēlētāji ir pieejami. Turpināsim meklēt. Ja varēsim izsaukt noderīgus spēlētājus no fārmkluba, tad darīsim to. Hokejisti, kurus esam izsaukuši, ir spēlējuši labi."

Iespēja tika dota Džeikobam Bernārdam-Dokeram, kurš četrās spēlēs vidēji uz ledus pavadījis vairāk nekā 19 minūtes. Savukārt debitants Džeiks Sandersons 15 mačos iekrājis septiņas rezultatīvas piespēles, vidēji laukumā pavadot 20:13 minūtes.

Dorions uzskata, ka rezultāti turnīra tabulā – "Senators" meklējama Austrumu konferences priekšpēdējā vietā, apsteidzot tikai Kolumbusas "Blue Jackets" – neataino komandas rādīto sniegumu. Ģenerālmenedžeris uzskata, ka Otava spēlējusi labi, bet cīnījusies ar neveiksmēm.

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas "Viaplay" platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/ottawa-sen...

  -1 [+] [-]

, 2022-11-16 12:03, pirms gada
Ko vēl meklēt, sauc uz augšu tik Kristiānu.

     [+] [-]

, 2022-11-16 12:42, pirms gada
Kristians izskatas nākošajā sezonā uz Šveici, ja arī tagad viņš nesaņems iespēju uzspēlēt nhl. Šveice vispār veidojas par otru top līgu pasaulē, sastāvi paliek arvien iespaidīgāki un gan jau viņi izmantos šo situāciju, lai nostabilizētu savas pozīcijas.

     [+] [-]

, 2022-11-16 13:36, pirms gada
Diez kas nav Rubīnam...
Atklāti pasaka, ka vajag aizsargus, bet augšā nesauc. Izsaukti 2 citi no AHL.
Diezmžēl bēdīgi!

     [+] [-]

, 2022-11-16 13:44, pirms gada
Laikam nesaskata Rubīnu kā NHL spēlētāju ! Žēl , ļoti žēl uzskatīju Rubīnu kā mūsu nākamo NHL spēlētāju . Ekspertu viedoklis , kapēc nekļūs ?

  -1 [+] [-]

, 2022-11-16 14:13, pirms gada
juings rakstīja: Laikam nesaskata Rubīnu kā NHL spēlētāju ! Žēl , ļoti žēl uzskatīju Rubīnu kā mūsu nākamo NHL spēlētāju . Ekspertu viedoklis , kapēc nekļūs ?
ehz... Senatoru vadība nolažoja - nepakonsultējās ar Tevi

     [+] [-]

, 2022-11-16 17:42, pirms gada
Nu tas, ka pasauca augšā Larsonu neko labu neliecina.

Čalis, kas spēlē ar to pašu satvērienu, ir vienaudzis un arī nav Sens sistēmas produkts- AHL 12 spēlēs paspēja savākt -10 bez īpašas rezultivitātes. Vienīgais plus Larsonam ir NHL spēļu pieredze un ļoti nosacīti tas, ka pirms 7 gadiem bijis drafta pirmās kārtas čalis.