Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Vašingtonas "Capitals" meklēs jaunu galveno treneri

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vašingtonas "Capitals" meklēs jaunu galveno treneri
Pīters Laviolets. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vašingtonas "Capitals" pieņēmis lēmumu nepagarināt līgumu ar galveno treneri Pīteru Lavioletu, kurš sezonā pelnīja 4,9 miljonus dolāru.

Pīters Laviolets vadīja Vašingtonas "Capitals" trīs sezonas. Pirmajos divos gados izdevās sasniegt izslēgšanas spēles, bet šosezon ar 80 punktiem 82 spēlēs nācās samierināties ar tikai 13. vietu Austrumu konferencē. Stenlija kausa izcīņa palika 12 punktu attālumā. Tā kļuva par tikai otro reizi pēdējos 16 gados, kad Vašingtona palika aiz playoff sliekšņa.

58 gadus vecais Laviolets iepriekš trenējis Nešvilas "Predators", Filadelfijas "Flyers", Karolīnas "Hurricanes" un Ņujorkas "Islanders". 2006. gadā viņš aizveda "Hurricanes" līdz Stenlija kausam. Laviolets trīs reizes izvēlēts par Zvaigžņu spēles treneri.

Vašingtonu starpsezonā gaida lielas pārmaiņas, bet kluba īpašnieks Teds Leonsis norādīja, ka vēlas, lai "Capitals" turpinātu cīņu par playoff, nevis veiktu pārbūvi.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nhl/story/_/id...

     [+] [-]

, 2023-04-16 20:46, pirms gada
Kempers paņēma naudu, bet tam mēdz būt blaknes - neplānoti ātrāks atvaļinājums. Ja Vašingtona negrib audzināt jaunos talantus, tad jāiespringst kā ierobežotā budžetā nolīgt augstas klases spēlētājus, kas nesīs tūlītēju rezultātu.

     [+] [-]

, 2023-04-17 14:07, pirms gada
Krievu smerdeli būtu atlaiduši....