Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Jets" dānis Īlerss gatavs sērijai pret Bļugera pārstāvēto Lasvegasu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Jets" dānis Īlerss gatavs sērijai pret Bļugera pārstāvēto Lasvegasu
Nikolajs Īlerss. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vinipegas "Jets" uzbrucējs Nikolajs Īlerss apstiprinājis, ka ir atguvies no savainojuma un būs gatavs doties laukumā izslēgšanas spēļu pirmās kārtas sērijā pret Lasvegasas "Golden Knights".

Otrdien Nikolajs Īlerss iedzīvojās ķermeņa augšdaļas savainojumā, bet dāņu uzbrucējs norādījis, ka mediķu apstiprinājums nav jāgaida un ka viņš ir gatavs Stenlija kausa pirmajai kārtai.

27 gadus vecais hokejists šosezon 45 spēlēs iekrājis 38 punktus. Arī ievadā viņam bija jācīnās ar traumu – jau pēc diviem mačiem bija nepieciešama operācija, kas lika izlaist teju trīs mēnešus. Īlerss ierindā atgriezās tikai janvāra sākumā.

NHL karjeras 523 spēlēs Īlerss izcēlies ar 396 punktiem. Pēdējo astoņu sezonu nogrieznī no latviešiem rezultatīvākais bijis Zemgus Girgensons, kurš 494 spēlēs guvis 122 punktus.

Vinipegas "Jets" un Teodora Bļugera pārstāvētās Lasvegasas "Golden Knights" sērija sāksies pulksten 4:30 naktī uz trešdienu pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/nhl/nikolaj-ehle...

     [+] [-]

, 2023-04-17 15:16, pirms gada
Skatos, ka dāņi tiešām to izrunā kā Īlerss -
https://lv.forvo.com/search/Nikolaj...
(nevis Ēlerss)