Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Oilers'' atlaiž Maktavišu

''Oilers'' atlaiž Maktavišu
Kreigs Maktavišs
Foto: Reuters

Kļuvis zināms, ka Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Edmontonas ''Oilers'' ir atlaidis līdzšinējo komandas galveno treneri Kreigu Maktavišu.

Kā zināms, tad šosezon ''Oilers'' Rietumu konferencē ieņēma 11.vietu, tādējādi jau piekto reizi septiņu gadu laikā neiekļūstot izslēgšanas cīņās.

Šodien komandas ģenerālmenedžeris Stīvs Tambelini paziņoja, ka tiek atlaists līdzšinējais kluba galvenais treneris Kreigs Maktavišs: ''Viņš šai vienībai ir devis visu, lai tā kļūtu labāka, tomēr mēs abi sapratām, ka ir nepieciešamas pārmaiņas. Mums nevajadzētu justies komfortabli, ka neesam iekļuvuši izslēgšanas cīņās. Vai ir grūti atlaist komandas galveno treneri? Jā, ir gan, bet tā ir daļa no biznesa un mums ir jāpieņem lēmumi, kas varētu padarīt mūs labākus.''

Pagaidām gan nav zināms, kas varētu ieņemt Maktaviša vietu. Visas sezonas laikā ''Oilers'' viena no sešām komandām, kas slikti aizvadīja spēles savā laukumā. Tā uzvarēja vien 18 cīņās. Arī vairākumā un mazākumā kluba hokejisti necīnījās īpaši veiksmīgi.

Izmantotie resursi:
news.yahoo.com

  +3 [+] [-]

, 2009-04-16 21:09, pirms 15 gadiem
Gruti jau vinu vainot

     [+] [-]

, 2009-04-16 21:56, pirms 15 gadiem
labs treneris.