Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Panarins par Rīgas incidentu un "Rangers" pamešanu gatavs runāt tikai pēc sezonas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Panarins par Rīgas incidentu un "Rangers" pamešanu gatavs runāt tikai pēc sezonas
Artēmijs Panarins. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Ņujorkas “Rangers” uzbrukuma līderis Artēmijs Panarins atgriezies ierindā pēc deviņu spēļu izlaišanas. Viņš komandu pameta pēc tam, kad bijušais treneris Andrejs Nazarovs pauda, ka 2011. gadā Panarins Rīgā piekāvis 18 gadus vecu meiteni. Krievu uzbrucējs izteicās, ka par notikušo būs gatavs runāt tikai pēc sezonas beigām.

“Šis nav īstais brīdis, lai par ko tādu runātu. Man nav nekā slēpjama. Pēc sezonas esmu gatavs atbildēt uz ikvienu jautājumu, bet šobrīd koncentrēšos hokejam, nevis šīm diskusijām,” teica Artēmijs Panarins. Viņš Ņujorkas “Rangers” nometni pameta 22. februārī. Spēlējot bez krievu uzbrucēja, komanda uzvarēja četros no deviņiem mačiem.

Pēc atgriešanās ierindā Panarins spēlējis sekmīgi. 4:0 uzvarā pret Bostonas “Bruins” viņš atzīmējās ar rezultatīvu piespēli, bet 4:5 pagarinājuma zaudējumā pret Filadelfijas “Flyers” viņa kontā vārti un divas piespēles. Panarins notikušo pirmoreiz komentēja tieši pēc “Flyers” mača.

Kā intervijā pauda Andrejs Nazarovs, kurš 2011. gadā trenēja Panarina pārstāvēto Čehovas “Vityaz”, tad uzbrucējs kādā no Rīgas viesnīcām, atrodoties alkohola reibumā, iesitis 18 gadus vecai meitenei. Pateicoties vairākiem desmitiem tūkstošiem eiro, izdevies atpirkties no policijas un izvairīties no cietuma. Tiesa, neviens no “Vityaz” spēlētājiem nav apstiprinājis Nazarova pausto versiju.

Kad Panarins pameta komandu, “Rangers” savā paziņojumā pauda, ka izteikumi pret Panarinu vērsti, jo viņš iestājies pret Krievijas valdošo režīmu. Viņš nav bijies kritizēt Vladimiru Putinu, vienlaikus paužot atbalstu apcietinājumā esošajam opozīcijas līderim Aleksejam Navaļnijam.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/rangers-pa...