Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Covid-19 dēļ NHL spiesta pārcelt trīs Otavas "Senators" spēles

Rolands Eliņš

Covid-19 dēļ NHL spiesta pārcelt trīs Otavas "Senators" spēles
Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

NHL klubā Otavas "Senators" šobrīd inficēšanās ar Covid-19 konstatēta vairākiem spēlētājiem, un līgas vadība pieņēmusi lēmumu pārcelt vismaz trīs "Senators" spēles.

"Senators" šobrīd ir desmit spēlētāji, kuri ievietoti Covid-19 protokolā un attiecīgi nevar piedalīties komandas procesos. Līga savā paziņojumā arī norāda, ka infekcija komandā turpina izplatīties, tādēļ pēc mediķu ieteikumiem nolemts vairākas tuvākās "Senators" spēles pārcelt uz pagaidām nenoteiktu laiku.

Tāpat slēgta "Senators" treniņbāze, kurā pārējie komandas hokejisti varēs atgriezties tikai pēc situācijas stabilizēšanās.

"Senators" nākamā spēle bija paredzēta rītnakt pret "Devils", taču komanda nav devusies šajā izbraukumā. Pēc tam Otavas komandai bija paredzētas spēles pret Nešvilas "Predators" un Ņujorkas "Rangers", taču arī šīs spēles tikušas pārceltas.

Jāuzsver, ka NHL savā paziņojumā norāda, ka pārceltas spēles vismaz līdz 20. novembrim, proti, tiek atstāta iespēja, ka būs nepieciešams pārcelt arī vēl citus mačus.