Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL: Runā, ka... Forsbergs spēlēs Zviedrijā

Juris Miņins
Juris Miņins

NHL: Runā, ka... Forsbergs spēlēs Zviedrijā
Peters Forsbergs
Foto: BETALBILD/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) aizkulisēs aizvien biežāk ir dzirdamas runas par to, ka Zviedrijas hokejists Peters Forsbergs šosezon nedomā pārcelties uz Ziemeļameriku un arī ne uz Kontinentālo hokeja līgu (KHL), bet gan vēlas palikt Zviedrijā.

Forsbergs paliks Zviedrijā?
Viens no pašlaik visvairāk apspriestajiem pasaules hokejistiem, zviedrs Peters Forsbergs, kurš pašlaik ir bez līguma, varētu noraidīt visu NHL komandu piedāvājumus un karjeru turpināt dzimtenē, "MoDo" komandā. Šādu iespēju ir minējuši gan vairāki NHL apskatnieki, gan Forsberga draugs, Markuss Neslunds.
Atgādināsim, ka pašlaik par spēlētāja pakalpojumiem interesējas Ņujorkas "Rangers", Bostonas "Bruins", Vankūveras "Canucks" un Filadelfijas "Flyers", bet ik pa laikam parādās baumas, ka Forsbergam tiek piedāvāti līgumi arī no KHL komandām (Kazaņas "AK Bars" un Maskavas "CSKA").

Hosa varētu spēlēt centrā
Čikāgas "Black Hawks" komandai pašlaik ir problēmas ar centra uzbrucējiem, jo Deivs Bolands ir "ārā", bet Endrjū Ebets nerāda to spēli, kas no viņa tiek prasīta, tāpēc komandas treneru korpuss ir nolēmis, ka centra uzbrucēja pozīcijā varētu izmēģināt Marianu Hosu, kurš parasti spēlē labajā malā. "Pagaidām tā ir tikai iespēja," komentēja komandas pārstāvis, "taču, nākotnē, mēs to varētu ieviest arī praksē."

"Ducks" Nīdermaijeru nemainīs
Reaģējot uz nesen izskanējušo informāciju, ka Ņūdžersiajs "Devils" varētu mēģināt savās rindās iegūt Anaheimas "Ducks" aizsargu Skotu Nīdermaijeru, kurš pirms nonākšanas Anaheimā pārstāvēja tieši "Devils" krāsas, Anaheimas komandas ģenerālmenedžeris Bobs Murrejs paziņoja: "Tas nenotiks. Mēs nevēlamies mainīt viņu. Pirms gada, kad komanda spēlēja visai vāji, arī bija parādījušās šādas runas, taču vēlāk tās apklusa. Domāju, šoreiz būs tas pats."

Plekaņecs varētu pamest "Canadiens"
Čehijas hokejists Tomašs Plekaņecs varētu tikt aizmainīts no Monreālas "Canadiens" jau tuvākajā laikā. Tiek ziņots, ka galvenais iemesls šādai rīcībai ir tas, ka nākamajā vasarā "Canadiens" komandai var pietrūkt naudas, lai pagarinātu līgumu ar šo spēlētāju (Plekaņecs varētu prasīt četrus līdz piecus miljonus ASV dolāru), tāpēc viņi aizmainīs uzbrucēju jau tagad, lai no situācijas varētu gūt maksimālu labumu.

Toskala paliek Toronto
Lai arī somu vārtsargs ir viens no sliktākajiem visā NHL (pēc algas/parādītās spēles attiecības) un pirms kāda laika aktīvi tika ziņots, ka viņa dienas "Maple Leafs" rindās ir skaitītas, pašlaik viss izskatās savādāk. Tiek ziņots, ka Toskala būs otrais vārtsargs aiz zviedra Jonasa Gustavsona, un, vismaz pāris mēnešus, Toskala paliks komandā.
Atgādināsim, ka iepriekš aktīvi tika apspriesta iespējamā maiņa ar Anaheimas "Ducks", kuras rezultātā Toronto nonāktu Žans Sebastjasn Žigērs, bet atpakaļ uz Kaliforniju dotos Toskala.

Izmantotie resursi:
insider.espn.go.com
thehockeynews.com
sportsnet.ca
tsn.ca

  +5 [+] [-]

, 2009-11-15 10:40, pirms 15 gadiem
Šis man liekas ir nebeidzamais stāsts. Izcils spēlētājs, kurš nevar opredzelitsa ....

     [+] [-]

, 2009-11-15 10:42, pirms 15 gadiem
Par Forsbergu vispar ir divaini vakar NYR-OTT pec 1 perioda runaja OTT ipasnieks un kkads Pīdžejs no NHLPA kur ir Helsinkos tgd un ir gajis vakariņas ar Forsbergu un Naslundu Un nakamaja rita jau avizes ir paradijushas ziņas ka Forsbergs ar naslundu kopa kapaas MoDo
Slēpts komentārs: b1tch

  +2 [+] [-]

, 2009-11-15 10:53, pirms 15 gadiem
Lowd1nG rakstīja: Par Forsbergu vispar ir divaini vakar NYR-OTT pec 1 perioda runaja OTT ipasnieks un kkads Pīdžejs no NHLPA kur ir Helsinkos tgd un ir gajis vakariņas ar Forsbergu un Naslundu Un nakamaja rita jau avizes ir paradijushas ziņas ka Forsbergs ar naslundu kopa kapaas MoDo
Tagad jau vispār nekas nevienam nav skaidrs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-11-15 10:55, pirms 15 gadiem
es tik nesaprotu vienu lietu - kāds labums būtu Ducks, ja viņi iegūtu Toskalu, bet aizmainītu Žigiju?! patiesībā to pašu var attiecināt arī uz Toronto!

  +1 [+] [-]

, 2009-11-15 11:04, pirms 15 gadiem
Emilio rakstīja: es tik nesaprotu vienu lietu - kāds labums būtu Ducks, ja viņi iegūtu Toskalu, bet aizmainītu Žigiju?! patiesībā to pašu var attiecināt arī uz Toronto!
Toronto, precīzāk tās GM Braiens Burks, dabūtu savu favorītu Žigēru. Anaheima samazinātu savu algu sarakstu par 2 miljoniem šajā sezonā un septiņiem - nākamajā.

     [+] [-]

, 2009-11-15 12:25, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Toronto, precīzāk tās GM Braiens Burks, dabūtu savu favorītu Žigēru. Anaheima samazinātu savu algu sarakstu par 2 miljoniem šajā sezonā un septiņiem - nākamajā.
Juri, man tev viens jautaajums bet varbūt tu zini cik TBL ir budžets?

     [+] [-]

, 2009-11-15 12:59, pirms 15 gadiem
Runā ka... neviens neko nezin...

butu labak parasijusi pasam Forsbergam vai vina agentam, kur vins speles...

     [+] [-]

, 2009-11-15 13:13, pirms 15 gadiem
Lowd1nG rakstīja: Juri, man tev viens jautaajums bet varbūt tu zini cik TBL ir budžets?
Ja tieši par spēlētāju algām, tad rekur: nhlnumbers.com
Bet kopējais budžets gan man nav zināms, uz to lai Juris atbild, kā nekā tu viņam prasīji.

     [+] [-]

, 2009-11-15 13:14, pirms 15 gadiem
Lowd1nG rakstīja: Juri, man tev viens jautaajums bet varbūt tu zini cik TBL ir budžets?
tam nav nozimes ja to jautaa karsuma sakaraa - vinjam ir mazs vienvirziena liigums - un pat ja vinjs kapaa AHL, ko ari patreiz dara - vinjs sanjem to pasu naudu ko ja speletu kautvai vienaa mainjaa ar st.martinu! godigi sakot esmu uz pauzes karsuma sakaraa - skaidrs ka vecis pavisam sakrities garaa, visu izdariija ko vareeja un vel nav labi - bet nu zinot vinja raksturu domaju ka var teikt - kad piecelsies bus tikai un vieniigi stipraaks!

     [+] [-]

, 2009-11-15 13:50, pirms 15 gadiem
Lowd1nG rakstīja: Juri, man tev viens jautaajums bet varbūt tu zini cik TBL ir budžets?
Jā, par algām ir iedots links.
Viss budžets? Baidos, ka to "uz sitienu" nepateiks pat "Lightning" GM vai īpašnieks, jo visā budžetā ietilpst gan halles uzturēšana, gan "promoucijas", gan vēl hvz kas... .
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-11-16 08:35, pirms 15 gadiem
dodiet Forsbergu uz dinamo

     [+] [-]

, 2009-11-16 10:19, pirms 15 gadiem
A kapēc dinamo ne aizdzit marselu un panemt forsbergu