Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensons gūst vārtus ''Sabres'' zaudējumā pret Balcera ''Panthers''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Girgensons gūst vārtus ''Sabres'' zaudējumā pret Balcera ''Panthers''
Zemgus Girgensons (#28). Foto: USA Sports Today/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) agro cīņu šovakar aizvadīja divi latvieši. Zemgus Girgensona Bufalo ''Sabres'' uzņēma Rūdolfa Balcera Floridas ''Panthers'' un piedzīvoja minimālu zaudējumu ar 3:4.

Zemgus Girgensons 11 minūšu laikā guva vienus vārtus, nopelnīja divu minūšu noraidījumu un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības rādītāju +1. Girgensons kļuva par pirmo latvieti, kurš šosezon NHL ticis pie punktiem.

• Pretējā frontē esošais Rūdolfs Balcers 12 minūtēs izpildīja divus metienus pa vārtiem un spēli noslēdza ar negatīvu +/- rādītāju -2. Balceram gan bija iespējas izpausties, tomēr šoreiz veiksme nebija latvieša pusē.

• Ar 1+1 ''Panthers'' rindās izcēlās Balcera maiņas partneris un viens no komandas līderiem Metjū Tkačaks.

• ''Sabres'' bija iespēja aizķerties un izcīnīt punktus. Komanda pirmā izvirzījās vadībā, taču pārsvaru nenoturēja. Lielāko daļu spēles uz tablo mājoja vai nu neizšķirts, vai kādai no vienībām bija +1.

• Bufalo atkal pievīla skaitlisko vairākumu realizācija. Vienība neizmantoja nevienu no četrām iespējām un pēc divām cīņām nav guvusi nevienus vārtus astoņos vairākumos.

Panteras demonstrēja krietni labāku hokeju. Floridas hokejisti izpildīja par desmit metieniem vairāk un realizēja divus no sešiem skaitliskajiem vairākumiem.

• ''Panthers'' uzvarēja jau piekto savstarpējo dueli pēc kārtas.

• Girgensona ''Sabres'' nākamo cīņu aizvadīs naktī uz trešdienu, kad viesosies Edmontonā pie Konora Makdeivida un ''Oilers''. Balcers un ''Panthers'' tikmēr naktī uz otrdienu viesosies Bostonā pie ''Bruins''.

Šonakt cīņas aizvadīs arī Elvja Merzļikina un Teodora Bļugera pārstāvētās komandas.

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas Viaplay platformā.

  +2 [+] [-]

, 2022-10-15 22:52, pirms 2 gadiem
Zemgus malacis,savu iespēju izmantoja.Balceram -2 uzvarētā spēlē,kas galīgi nav labi

     [+] [-]

, 2022-10-15 22:57, pirms 2 gadiem
alguns rakstīja: Zemgus malacis,savu iespēju izmantoja.Balceram -2 uzvarētā spēlē,kas galīgi nav labi
Ja Alguns skatījās spēli, tad redzēja, ka ne pie viena no vārtiem Rūdi nevar vainot. Un diez vai treneris Moriss sēdinās Rūdi zemāk vai malā, ja vārti krīt iekšā partneru vainas dēļ. Vienīgais par ko Rūdim var aizrādī - neizmantoja 2 tīri labas iespējas uzbrukumā. Taisnība gan arī partneri neizmantoja pāris ļoti labas Rūda piespēles. Un starp citu Rūda maiņas centram vispār -3

     [+] [-]

, 2022-10-15 23:10, pirms 2 gadiem
Vienīgais par ko pārmest ir neizmantotās iespējas, bet kopumā Rūdis izskatījās ļoti labi no komandas spēles ārā nekrīt. Un arī komentētāji arī slavē. Iespējams ieskriesies un goli ar piespēlēm arī aizies,will see. Bet nu man liekas labākā komanda un labākā maiņa kurā Rūdis ir spēlējis.

  +1 [+] [-]

, 2022-10-15 23:13, pirms 2 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: Ja Alguns skatījās spēli, tad redzēja, ka ne pie viena no vārtiem Rūdi nevar vainot. Un diez vai treneris Moriss sēdinās Rūdi zemāk vai malā, ja vārti krīt iekšā partneru vainas dēļ. Vienīgais par ko Rūdim var aizrādī - neizmantoja 2 tīri labas iespējas uzbrukumā. Taisnība gan arī partneri neizmantoja pāris ļoti labas Rūda piespēles. Un starp citu Rūda maiņas centram vispār -3
Gruti gan piekrist par brīdi, kad dabūja -2. Tieši Balcers pie borta pazaudēja ripu. Jā var teikt, ka kas tur bija augšā, viņš varēja būt zemāk, lai patraucētu aizsargam, kurš dabuja pazaudeto ripu atdot piespēli tālāk, bet tai pat laikā, objektīvi vērtējot, Balceram bija jaizmet un tad tas uzbrucejs to ripu būtu dabūjis pretuzbrukumam

     [+] [-]

, 2022-10-15 23:41, pirms 2 gadiem
zata rakstīja: Gruti gan piekrist par brīdi, kad dabūja -2. Tieši Balcers pie borta pazaudēja ripu. Jā var teikt, ka kas tur bija augšā, viņš varēja būt zemāk, lai patraucētu aizsargam, kurš dabuja pazaudeto ripu atdot piespēli tālāk, bet tai pat laikā, objektīvi vērtējot, Balceram bija jaizmet un tad tas uzbrucejs to ripu būtu dabūjis pretuzbrukumam
Es gan teiktu, ka visa sāls tajos vārtos bija Beneta un Gudasa kļūdas. Gan pirms vēl Rūda viegli palaida Taku ar ripu, gan ļoti maigi nocīnījās par ripu, kad Rūdža pie borta netika galā un arī metienu diži necentās patraucēt.

     [+] [-]

, 2022-10-16 00:15, pirms 2 gadiem
alguns rakstīja: Zemgus malacis,savu iespēju izmantoja.Balceram -2 uzvarētā spēlē,kas galīgi nav labi
Balceram sausā uzvara Domāju, līdz ar nonākšanu Pantērās, tādu sauso uzvaru sērija varētu turpināties ilgi un dikti Kāmēr partneri krāj punktus, viņš krās barankas rezultativitātē un mīnusus lietderībā

     [+] [-]

, 2022-10-16 03:16, pirms 2 gadiem
Girgensons Buffalo leģenda, bet ne viens play offs

     [+] [-]

, 2022-10-16 06:41, pirms 2 gadiem
Strunts par statistiku,bet slikti ir tas,ka Bufalo zaudeja.

     [+] [-]

, 2022-10-16 07:01, pirms 2 gadiem
Žurka rakstīja: Girgensons Buffalo leģenda, bet ne viens play offs
Vasara domāta atpūtai😉

     [+] [-]

, 2022-10-16 07:03, pirms 2 gadiem
coffijs rakstīja: Strunts par statistiku,bet slikti ir tas,ka Bufalo zaudeja.
Kad viņi pēdējā laikā Floridu vinnējuši?
Likumsakarīgs rezultāts