Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Pasaules čempionāta zelta vārtu autors pieņem minimālo līgumu, lai izmēģinātu spēkus NHL

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pasaules čempionāta zelta vārtu autors pieņem minimālo līgumu, lai izmēģinātu spēkus NHL
Sakari Manninens pēc uzvaras vārtiem pagarinājumā pret Kanādu. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Lasvegasas "Golden Knights" paziņojis par noslēgto līgumu ar 30 gadus veco uzbrucēju Sakari Manninenu. Tieši viņa precīzais metiens nodrošināja Somijas izlasei pasaules čempionāta zeltu.

Sakari Manninens, kurš pirmo reizi izmēģinās spēkus otrpus okeānam, Somijas valstsvienības rindās divas reizes kļuvis par pasaules čempionu un ieguvis arī Pekinas olimpisko spēļu zeltu. Miniatūrais uzbrucējs ticis iekļauts abu turnīru simboliskajās izlasēs.

Pekinā, kas Manninenam bija otrās olimpiskās spēles karjerā, viņš sešos mačos guva septiņus punktus, bet maijā notikušajā pasaules čempionātā viņa kontā bija desmit punkti desmit spēlēs. Finālā mājiniece Somija pagarinājumā pārspēja kanādiešus, un tieši Manninens guva zelta vērtos vārtus.

Iepriekšējās trīs sezonas Ufas "Salavat Yulaev" rindās aizvadījušais soms ar Lasvegasas "Golden Knights" noslēdzis minimālo līgumu – uz vienu sezonu par 750 tūkstošiem dolāru.

Visu NHL spēļu un dažādu citu sporta veidu tiešraides pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/goldenknights/n...

  +1 [+] [-]

, 2022-07-15 12:18, pirms 2 gadiem
Švaks ağents viņam. Spēlēt par minimumu, ko saņem NHL katrs soliņa deldētājs.

     [+] [-]

, 2022-07-15 13:48, pirms 2 gadiem
guntis86 rakstīja: Švaks ağents viņam. Spēlēt par minimumu, ko saņem NHL katrs soliņa deldētājs.
Un kapec vinam butu japelna vairak,jo neko nav paradijis ZA pat junioros tur nav bijis.

     [+] [-]

, 2022-07-15 14:51, pirms 2 gadiem
coffijs rakstīja: Un kapec vinam butu japelna vairak,jo neko nav paradijis ZA pat junioros tur nav bijis.
Tu runā, it kā ZA juniori un midžeti būtu vienīgā vieta kur sevi parādīt. Merzļikins arī nebija ZA junioros... Nu un?

     [+] [-]

, 2022-07-15 17:22, pirms 2 gadiem
Priekssedetajs rakstīja: Tu runā, it kā ZA juniori un midžeti būtu vienīgā vieta kur sevi parādīt. Merzļikins arī nebija ZA junioros... Nu un?
ZA hokejs, tomēr, atšķiras no Eiropas hokeja. Salīdzināt Elvi un Maninenu ir kā salīdzināt P un P. Elvis - CBJ viņu draftēja, sekoja katru sezonu līdzi progresam, savā līgā viens no top vārtsargiem vairāku sezonu garumā un uz ZA dodās relatīvi jauns (vismaz priekš vārtsarga).
Maninens? Nav draftēts, nav maucis ZA, tricārs pasē un tāds izteikts komandas līderis ir bijis tikai šogad. Krietni rezultatīvāki džeki par viņu ir ātri aplauzušies dodoties uz ZA. Sapņot par lielo līgumu būtu naivi.