Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Canucks'', ''Jets'' un ''Maple Leafs'' paraksta līgumus ar brīvajiem aģentiem

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

''Canucks'', ''Jets'' un ''Maple Leafs'' paraksta līgumus ar brīvajiem aģentiem
Toronto ''Maple Leafs'' arēna. Foto: GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) brīvo aģentu tirgus ir atvērts jau kopš trešdienas. Lai gan jauni līgumi tiek parakstīti krietni retāk, vienības joprojām papildina savus sastāvus ar brīvajiem aģentiem.

Vankūvers ''Canucks'' vienojusies ar brīvo aģentu Kristiānu Volāninu par saistībām uz vienu gadu. Aizsargs par to nopelnīs 750 tūkstošus ASV dolāru.

Volānina karjera ir bijusi svārstīga. NHL viņš pievienojās 2015. gadā,, kad ar kopējo 107. izvēli viņu draftēja Otavas ''Senators''. Aizvadīto sezonu viņš iesāka Losandželosas ''Kings'' rindās, bet noslēdza Bufalo ''Sabres'' sastāvā.

NHL ietvaros hokejists devies laukumā 70 spēlēs, gūstot sešus vārtus un atdodot 14 rezultatīvas piespēles. ''Canucks'' ir vienība, kas cīnās par vietu izslēgšanas spēlēs un būs lieliska komanda, kurā Volānins varēs progresēt.

''Canucks'' pret Vinipegas ''Jets'' tikmēr nomainījis Eštons Saudners. Viņam tādi paši līguma nosacījumi kā Volāninam.

Toronto ''Maple Leafs'' tikmēr parakstījusi līgumu uz sezonu ar NHL veterānu Džordiju Benu.

Bens 11 NHL sezonās devis laukumā 595 spēlēs, kurās izcēlies ar 25+110.

Komandai pievienosies arī Viktors Mete, kurš NHL aizvadījis 236 mačus. Viņa kontā pieci vārti un 38 rezultatīvas piespēles.

Visu NHL spēļu un dažādu citu sporta veidu tiešraides pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/nhl/free-agency
https://www.tsn.ca/tradecentre/trad...