Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL nedēļas labākie - Stamkoss, Leitons un Turko

NHL nedēļas labākie - Stamkoss, Leitons un Turko
Stīvens Stamkoss priecājas pēc vārtu guvuma spēlē pret Ņujorkas "Rangers"
Foto:AP/Scanpix

Par Nacionālās Hokeja Līgas (NHL) pagājušās nedēļas labākajiem spēlētājiem atzīti Stīvens Stamkoss no Tampabejas "Lightening", Maikls Leitons no Filadelfijas "Flyers" un Mārtijs Turko no Dalasas "Stars".

Par nedēļas pirmo zvaigzni atzīts Stīvens Stamkoss. Tampabejas kluba centra uzbrucējs pagājušās nedēļas četrās spēlēs guva deviņus punktus, iemetot trīs vārtus un atdodot sešas rezultatīvas piespēles. Pagājušajā nedēļā viņš bija līgas rezultatīvākais hokejists. Nedēļu Stamkoss pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu +4. Divus vārtus Stamkoss iemeta komandai spēlējot vairākumā. Stamkoss, kurš svētdien svinēja 20. dzimšanas dienu, atrodas ceturtajā vietā visā līgā šosezon gūtajos vārtos - 35, kā arī septītajā vietā punktos - 70. Stamkoss ir guvis punktus jau 13 spēles pēc kārtas, dalot pirmo vietu ar Jevgēņiju Malkinu šajā radītājā.

Par nedēļas otro zvaigzni atzīts Filadelfijas kluba vārtsargs Maikls Leitons. Pagājušajā nedēļā viņš palīdzēja "Flyers" klubam izcīnīt uzvaras visās četrās spēlēs, vidēji vārtos ielaižot 1.98 ripas un atvairot 92.5% metienus. Filadelfijas kluba sastāvā Leitons ir nospēlējis 18 spēles, izcīnot 12 uzvaras. Šajās spēlēs Leitons ir ielaidis vidēji 2.19 ripas un atvairījis 92.5% metienu. 17. decembrī Leitons tika aizmainīts no Karolīnas "Hurricanes" kluba.

Par nedēļas trešo zvaigzni atzīts "Stars" vārtsargs Mārtijs Turko, palīdzot komandai izcīnīt divas uzvaras trijās spēlēs pagājušajā nedēļā. Šajās spēlēs Turko ielaida vidēji 1.3 ripas, atvairot 96.5% pretinieku metienu un aizvadot vienu sauso spēli. 11. februāra spēlē pret Fīniksas "Coyotes" Turko iespēja savu karjeras 40. sauso spēli, palīdzot Dalasai pieveikt Fīniksu ar rezultātu 3:0. Šīs sezonas 43 spēlēs Turko ir guvis 19 uzvaras, piedzīvojis 15 zaudējumus, deviņas spēles ar viņa līdzdalību ir beigušās pagarinājumā vai pēcspēles metienu sērijā, kā arī iespējis četras sausās spēles.

Izmantotie resursi:
nhl.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-02-15 21:13, pirms 15 gadiem
Stamkosam šī sezona tāpat kā iepriekšējās sezonas beigas ir ļoti iespaidīga.
Interesanti, kas bija tie iemesli, kāpēc Aizermens paņēma Dotiju, bet nepaņēma Stamkosu (saprotu, ka dažādas pozīcijas, bet tomēr konkurence gan aizsargiem, gan uzbrucējiem bij milzīga),jo tomēr par abiem var teikt, ka rāda iespaidīgu sniegumu, bet vēl ir nepieredzējuši hokejisti.

     [+] [-]

, 2010-02-15 21:31, pirms 15 gadiem
edzinss rakstīja: Stamkosam šī sezona tāpat kā iepriekšējās sezonas beigas ir ļoti iespaidīga.
Interesanti, kas bija tie iemesli, kāpēc Aizermens paņēma Dotiju, bet nepaņēma Stamkosu (saprotu, ka dažādas pozīcijas, bet tomēr konkurence gan aizsargiem, gan uzbrucējiem bij milzīga),jo tomēr par abiem var teikt, ka rāda iespaidīgu sniegumu, bet vēl ir nepieredzējuši hokejisti.
Jo augstas klases centru ir vairāk kā aizsargu.

  +1 [+] [-]

, 2010-02-15 21:43, pirms 15 gadiem
Kā jau es prognozēju pagājušās sezonas laikā gan Dautijs, gan Stemkoss būs vienkarši lieliski. Vairākkārt esmu zsvēris, ka Stemkoss ir Kovaļčuka līmeņa snaiperis (pēc potenciāla).

     [+] [-]

, 2010-02-15 21:48, pirms 15 gadiem
kino rakstīja: Kā jau es prognozēju pagājušās sezonas laikā gan Dautijs, gan Stemkoss būs vienkarši lieliski. Vairākkārt esmu zsvēris, ka Stemkoss ir Kovaļčuka līmeņa snaiperis (pēc potenciāla).
Apmēram. Un Dautijs - Nīdermaiera

     [+] [-]

, 2010-02-15 22:01, pirms 15 gadiem
Gan Dautijs gan Stemkoss ir Kanādas nākotnes hokejisti.Jā, iespējams, Dautijam tika iedots zināms avanss, bet Yz zināja, ar ko rēķināties, jo Dautijs lieliski nospēlēja jau pērn Bernē.
Iespējams, varēja viņa vietā paņemt Grīnu vai Boumisteru, nu bet, tur jau ir tas Kanādas hokeja pluss.
Kas attiecas uz Stemkosu, - nu centru Kanādai ir atliku likām, varbūt viņš likās Yzam pārāk jauns un nepieredzējis, tai pat laikā paņemti daudzi citi, pieredzējušāki un daudzpusīgi hokejisti.

  -4 [+] [-]

, 2010-02-15 22:06, pirms 15 gadiem
Lai gan nav par tēmu, bet Kanāda ar savu OS sastāvu pat finālā netiks.

  +1 [+] [-]

, 2010-02-15 22:15, pirms 15 gadiem
Dainis Petrokaitis rakstīja: Lai gan nav par tēmu, bet Kanāda ar savu OS sastāvu pat finālā netiks.
Nu es jau saku, ka tas nebūtu nekāds brīnums.Vēsture zina daudzus tādus gadījumus.Viena otra komanda ieradās 2006 .gadā Rīgā jau ar zelta medaļām kaklā.Gāja pa ielām kā kingi , skaļi lamādamies un spļaudīdamies...
Pēc tam gan izrādījās, ka viss nebūt nav tik gludi, dabūja samierināties ar neko...