Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Īsi pirms sezonas sākuma ''Senators'' noslēdz septiņu gadu līgumu ar Tkačuku

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Īsi pirms sezonas sākuma ''Senators'' noslēdz septiņu gadu līgumu ar Tkačuku
Breidijs Tkačuks. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Šonakt pirmo spēli jaunajā Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezonā aizvadīs Otavas ''Senators'', kura pāris stundas pirms tās paziņojusi par jauna septiņu gadu līguma noslēgšanu ar vienu no līderiem Breidiju Tkačuku. Šajā laikā hokejists nopelnīs 57.5 miljonus ASV dolāru.

22 gadus veco uzbrucēju Breidiju Tkačuku 2018. gada draftā ar kopējo ceturto kārtas numuru izvēlējās Otavas ''Senators''. Trijās sezonās ar ''Senators'' Tkačuks kļuvis par vienu no komandas līderiem, 2020./2021. gada sezonā 56 spēlēs gūstot 17 vārtus un atdodot 19 rezultatīvas piespēles.

Šajā vasarā hokejists kļuva par ierobežoti brīvo aģentu un tikai šodien kļuvis oficiāli zināms, ka arī turpmāk Tkačuks pārstāvēs ''Senators''. Abas puses vienojušās par septiņu gadu līgumu par kopējo summu 57.5 miljoniem ASV dolāru. Ik sezonu Tkačuks pelnīs nedaudz virs astoņiem miljoniem dolāru. Tas nozīmē, ka Tkačuks ar ''Senators'' būs līgumattiecībās līdz 2027./2028. gada sezonas beigām.

''Esam sajūsmināti par ilgtermiņa līguma noslēgšanu ar Breidiju. Viņš ir nozīmīga persona no mūsu līderu grupas, kā arī ir respektēts no pārējo hokejistu puses. Viņam noteikti būs nozīmīga ietekme mūsu sasniegumos nākamajos gados,'' paziņojumā medijiem citēts ''Senators'' īpašnieks.

Šonakt ''Senators'' sāks jauno NHL sezonu, savā laukumā uzņemot Toronto ''Maple Leafs''.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nhl/story/_/id...