Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bišopam neveiksmīgs mēģinājums atgriezties uz ledus un paziņojums par karjeras beigām

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bišopam neveiksmīgs mēģinājums atgriezties uz ledus un paziņojums par karjeras beigām
Bens Bišops. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Dalasas "Stars" ģenerālmenedžeris Džims Nils paziņojis, ka raženais vārtsargs Bens Bišops pielicis punktu spēlētāja karjerai. Pirms gada Bišopam tika veikta ceļgala operācija.

35 gadus vecajam Benam Bišopam pagājušā gada oktobrī tika veikta ceļgala operācija, lai savestu kārtībā menisku. Pagājušajā nedēļā viņš tika aizsūtīts uz Amerikas Hokeja līgas klubu Teksas "Stars", lai atgūtu sportisko formu. Ceturtdien zaudējumā pret Čikāgu viņš piedzīvoja zaudējumu ar 4:8, atvairot 34 metienus.

Bišopam tā bija pirmā spēle kopš 2020. gada augusta, kad Dalasas "Stars" vārtos viņš piedzīvoja zaudējumu pret Kolorado "Avalanche", un pēdējā spēle karjerā.

Viņš trīs reizes ticis nominēts Vezinas trofejai, ko pasniedz NHL sezonas labākajam vārtsargam. 11 sezonu laikā Bišops pārstāvēja piecas komandas (Sentluisas "Blues", Otavas "Senators", Tampabejas "Lightning", Losandželosas "Kings" un Dalasas "Stars"), izcīnot 222 uzvaras.

2015. gadā Bišops aizveda "Lightning" līdz Stenlija kausa finālam, kurā tika piedzīvots zaudējums pret Čikāgas "Blackhawks". Tampabejas kluba vēsturē Bišops ir otrais gan uzvarās, gan sausajās spēlēs, abos statistikas rādītājos piekāpjoties vienīgi Andrejam Vasiļevskim.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/ben-bishop...

     [+] [-]

, 2021-12-14 09:45, pirms 2 gadiem
35 gados ar meniska plīsumu pro karjera ir norakstīta. Jaunajiem vēl var mēģināt savest kārtībā, bet 35 gadīgajos, lai cik tas arī dīvaini un skarbi neizklausītos, neviens tādu naudu neieguldīs.

     [+] [-]

, 2021-12-14 12:23, pirms 2 gadiem
Bij jau laiks. Abi ar Vasiļevski mūsu Kristeram NHL karjeru noraka.