Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Koburns pēc 983 spēlēm NHL noslēdz karjeru

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Koburns pēc 983 spēlēm NHL noslēdz karjeru
Breidons Koburns. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) teju tūkstoš mačus aizvadījušais aizsargs Breidons Koburns, kura kontā ir arī Stenlija kauss, paziņojis par spēlētāja karjeras beigām.

Breidons Koburns pagājušajā sezonā aizvadīja 19 spēles, pārstāvot Otavas "Senators" un Ņujorkas "Islanders" un izceļoties ar divām rezultatīvām piespēlēm. Savukārt pirms tam – laika posmā no 2015. līdz 2020. gadam – aizsargs pārstāvēja Tampabejas "Lightning", ar ko izcīnīja Stenlija kausu. Viņš bija trešais spēlētājs, kurš virs galvas cēla trofeju – aiz kapteiņa Stīvena Stemkosa un vadošā aizsarga Viktora Hedmana.

16 sezonu laikā Koburns piedalījās 983 spēlēs, izceļoties ar 49 vārtiem un 234 punktiem. Viņš pārstāvēja ne tikai "Lightning", "Islanders" un "Senators", bet arī Filadelfijas "Flyers" (deviņas sezonas) un Atlantas "Thrashers", kas viņu 2003. gada draftā izvēlējās ar astoto numuru.

Pārstāvot valstsvienību, Koburns kļuvis par U18 un U20 pasaules čempionu, bet pieaugušo izlasē izcīnījis sudrabu.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/braydon-co...

     [+] [-]

, 2021-11-13 18:14, pirms 3 gadiem
Lai vai kā, tomēr man viņš vienmēr asociēsies ar laiku Filadelfijas Flyers. Arī tas leģendārais play-off, kad komanda tika līdz finālam, kuras sastāvdaļa bija arī Bārtulis.