Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Coyotes" minimāls panākums Sanhosē

Jānis Pārums

"Coyotes" minimāls panākums Sanhosē
Komandas biedri sveic Lauri Korpikoski (29)
Foto: AP

Aizvadītajā naktī notika kārtējās Nacionālās Hokeja līgas (NHL) spēles. Sanhosē "Sharks" un Fīniksas "Coyotes" duelis izvērtās visnerezultatīvākais – abas komandas vārtus nespēja gūt ne pamatlaikā, ne pagarinājumā, līdz ar to uzvarētājs izšķīrās pēcspēles metienos.

Pirmajā trešdaļā nedaudz vairāk uzbruka "Sharks" hokejisti, bet nākamajās divdesmit minūtēs iniciatīvu pārņēma "Coyotes", tomēr nevienai no komandām neizdevās izcelties ar precīzu metienu. Arī trešā trešdaļa un pagarinājums skaidrību par uzvarētāju neviesa, tāpēc uzvarētāju nācās noskaidrot pēcspēles metienu sērijā.

Arī tā iesākās ar neprecīziem metieniem – gan "haizivs" Hītlija, gan "koijota" Vrbatas metienus atvairīja pretinieku komandas vārtsargi, attiecīgi, Brizgalovs un Nabokovs, bet Setoguči (Sharks) meta vārtiem garām. Tam sekoja divi precīzi metieni abu komandu izpildījumā – nekļūdīgi bija Muelers (Coyotes) un Boils (Sharks). Visu izšķīra Korpikoski – ja viņa metiens būtu neprecīzs, sērija turpinātos, taču soms, kurš līdz šim šajā sezonā pie punktiem nebija ticis, nekļūdījās – 1:0 (pēcspēles metienu sērijā gūtos uzvaras vārtus gan NHL nefiksē kā rezultativitātes punktus – aut.).

Spraigā un rezultatīvā spēlē aizvadītajā naktī pie uzvaras tika Čikāgas "Blackhawks", kas savā laukumā pagarinājumā ar 6:5 pieveica Kalgari "Flames". Ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Patriks Keins, tomēr uzvaras vārtus Čikāgas komandas labā papildlaika 26. sekundē guva Brents Sībrūks

Sportacentrs.com jau informēja, ka vakar vēlu vakarā pie ceturtās uzvaras pēc kārtas tika Raita Ivanāna pārstāvētā Losandželosas "Kings" komanda (2:1 pret "Islanders", Ivanānam kautiņš), bet Kolorado "Avalanche" ar 4:3 pieveica Bostonas "Bruins".

NHL regulārais čempionāts

KomandasRez.
Rangers – Maple Leafs7:4
Capitals – Devils2:3PM
Senators – Penguins1:4
Lightning – Panthers3:2
Predators – Oilers1:6
Blackhawks – Flames6:5P
Sharks – Coyotes0:1PM

Izmantotie resursi:
nhl.com

     [+] [-]

, 2009-10-13 09:15, pirms 15 gadiem
Čikāga labi atspēlējās no pieci nule uzvarēja.

  +1 [+] [-]

, 2009-10-13 09:29, pirms 15 gadiem
Kalgari un Čikāgas komandas baigi labi nospēlēja... priekš Losandželosas "Kings", jo tagad LAK ir otrajā vietā (nedalītā) + strapība līdz pirmajai vietai ir samazināta uz pusi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-13 10:57, pirms 15 gadiem
Abiem krievu vārtsargiem šutauti.
Antti Niemi beidzot būs nost no 1.ailītes vārtsargu statistikā...

     [+] [-]

, 2009-10-13 11:20, pirms 15 gadiem
Leflērs rakstīja: Abiem krievu vārtsargiem šutauti.
Antti Niemi beidzot būs nost no 1.ailītes vārtsargu statistikā...
Brizgalovam, pie tam, jau otrais.

Niemi nomainīja Valikets... (kas arī nav daudz "labāk")

     [+] [-]

, 2009-10-13 11:26, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Brizgalovam, pie tam, jau otrais.

Niemi nomainīja Valikets... (kas arī nav daudz "labāk")

     [+] [-]

, 2009-10-13 13:16, pirms 15 gadiem
Iginla gadījumā jau otro maču pēc kārtas neizvicināja dūres? Tas gan ir vecis - komandas kapteinis, kurš nekautrējās sadot kādam pa muti un regulāri iekrāj arī kādu punktu (žēl gan ne tik pat daudz cik pagājušajā sezonā (pagaidām)).

     [+] [-]

, 2009-10-13 14:10, pirms 15 gadiem
lauznis_41 rakstīja: Iginla gadījumā jau otro maču pēc kārtas neizvicināja dūres? Tas gan ir vecis - komandas kapteinis, kurš nekautrējās sadot kādam pa muti un regulāri iekrāj arī kādu punktu (žēl gan ne tik pat daudz cik pagājušajā sezonā (pagaidām)).
Jā, Iginla iepriekšējā spēlē izlikās ar Edmontonas kapteini Moro, tā teikt , 2 kapteiņu cīņa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja