Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Laines otrie vārti nopelna Kolumbusai punktu, Stāls piespēlē savā tūkstošajā spēlē NHL

Agris Suveizda

Laines otrie vārti nopelna Kolumbusai punktu, Stāls piespēlē savā tūkstošajā spēlē NHL
Patriks Laine. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā šonakt pie uzvaras tika arī Detroitas "Red Wings", Čikagas "Blackhawks", Monreālas "Canadiens", Otavas "Senators", Kolorādo "Avalanche" un Vegasas "Golden Knights".

Desmito zaudējumu divpadsmit spēlēs piedzīvoja Kolumbusas "Blue Jackets", kas ar Elvi Merzļikinu rezervē mājās pagarinājumā piekāpās Čikāgas "Blackhawks" (3:4). Kolumbusa bija priekšā gan ar 1:0, gan 2:1, bet trešā perioda pirmajā pusē Čikāga 126 sekundēs iemeta divas ripas un pārņēma vadību. Astoņarpus minūtes līdz pamatlaika beigām līdzsvaru atjaunoja Patriks Laine, kurš guva savus otros vārtus spēlē, bet pagarinājumā uzvaru Čikāgai nokārtoja Brendons Hāgels (4:3). Jonass Korpisalo "Blue Jackets" vārtos atvairīja 30 no 34 metieniem.

Jau 16. panākumu 19 spēlēs svinēja Kolorādo "Avalanche", kas ar 4:2 apspēlēja Arizonas "Coyotes". Divus vārtus guva Miko Rantanens, bet pie vārtiem un rezultatīvas piespēles tika Neitans Makinnons, kurš savu punktu sēriju paildzināja līdz desmit mačiem. Astotajā spēlē pēc kārtas iemeta Konnors Brauns, kurš palīdzēja Otavas "Senators" atspēlēt divu vārtu deficītu un ar 4:2 pieveikt Vinipegas "Jets". Komandas pirmos un pēdējos vārtus guva Breds Tkačaks.

Savā tūkstošajā spēlē Nacionālajā hokeja līgā pie rezultatīvas piespēles tika Džordans Stāls, tomēr viņa pārstāvētā Karolīnas "Hurricanes" ar 1:3 piekāpās Detroitas "Red Wings". Uzvarētāju labā pa divām rezultatīvām piespēlēm izdarīja Maikls Rasmusens un Valteri Filpula, savukārt Žonatans Bernjē atvairīja 37 no 38 metieniem. Stāls 1000 maču laikā nopelnījis 567 (238+329) punktus.

Divdesmitos vārtus sezonā un trīssimtos vārtus karjerā guva Makss Pačoretī, kurš palīdzēja Vegasas "Golden Knights" atkārtot Otavas "Senators" iespēto un pret Losandželosas Kings" no 0:2 panākt 4:2. Ar diviem punktiem uzvarētāju labā atzīmējās Marks Stouns (1+1) un Šī Teodors (0+2). Pačoretī 802 spēlēs ir sakrājis 591 (300+291) punktu. Visbeidzot, ar 4:2 uzvarēja arī Monreālas "Canadiens", kas pārtrauca Toronto "Maple Leafs" vārtsarga Džeka Kempbela 11 panākumu sēriju. Uzvarētājiem divus vārtus guva Tomāšs Tatars, bet Toronto labā piektajā spēlē pēc kārtas iemeta Ostons Metjūzs.

SpēleRez
Hurricanes – Red Wings1:3
Blue Jackets – Blackhawks3:4 P
Canadiens – Maple Leafs4:2
Senators – Jets4:2
Avalanche – Coyotes4:2
Kings – Golden Knights2:4
Sharks – Ducks0:4

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...