Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Senators" vārtsargam Fošberjam traumu dēļ sezona varētu būt beigusies

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

"Senators" vārtsargam Fošberjam traumu dēļ sezona varētu būt beigusies
Antons Fošberjs. Foto: AFP/Scanpix

LETA. Savainojumu dēļ šī sezona varētu būt beigusies Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Otavas "Senators" vārtsargam Antonam Fošberjam, svētdien paziņoja komandas ģenerālmenedžeris Pjērs Dorjons.

30 gadus vecais zviedru vārtsargs traumu guva sestdienas mačā ar Edmontonas "Oilers", atstājot laukumu trešajā izskaņā. "Senators" tajā spēlē piedzīvoja zaudējumu ar 3:6, bet Fošberjs tika galā ar 31 no 37 metieniem. Maču pabeidz dāņu vārtsargs Madss Segords, tiekot galā ar trim metieniem.

Tiek vēstīts, ka vārtsargs savainojis abu ceļgalu saites, kas varētu nozīmēt šīs sezonas beigas.

"Ļoti žēl "Forsiju". Reti kad redzi, ka tiek gūti savainojumi abos ceļgalos uzreiz," norāda "Senators" treneris Deniss Džozefs Smits. "Bet viņš ir stiprs puika, trenējas vairāk kā citi un noteikti būs atpakaļ atkal simtprocentīgi gatavs."

Fošberjs šosezon laukumā devies 28 mačos, no kuriem 25 - pamatsastāvā. Ar viņu vārtos "Senators" izcīnīja 11 uzvaras, zviedram vidēji ik mačā ielaižot 3,26 ripas. Fošberjs atvairījis 90,2 procentus metienu un aizvadījis divas "sausās" spēles.

Karjeras laikā Fošberjs NHL aizvadījis 130 spēles, pārstāvot Kolumbusas "Blue Jackets", Čikāgas "Blackhawks" un "Senators". Vārtsargs izcīnījis 48 uzvaras, atvairījis 90,8% metienu un vidēji spēlē ielaidis 3,08 ripas.

Kā zināms, arī otrs "Senators" vārtsargs Kems Talbots ārstē savainojumu, tomēr Dorjons norāda, ka viņš varētu laukuma atgriezties tuvāko divu nedēļu laikā.

Plānots, ka savu otro maču šosezon un ceturto NHL karjerā pirmdien "Senators" vārtos aizvadīs Segords, kad Otavas komanda tiksies ar Kalgarī "Flames". Tāpat no fārmkluba Belevilas "Senators" izsaukts 22 gadus vecais kanādiešu vārtsargs Kevins Mandolezī, kurš NHL vēl nav debitējis.

"Senators" ar 51 punktu 51 spēlē ieņem 14.vietu Austrumu konferencē.

Izmantotie resursi:
LETA

  +2 [+] [-]

, 2023-02-13 20:42, pirms 2 gadiem
Autoram krišķianam raksti beigušies

  +1 [+] [-]

, 2023-02-13 22:36, pirms 2 gadiem
Fošberjs - izklausās it kā vecs vecītis bez zobiem mēģinātu pateikt Forsbergs

     [+] [-]

, 2023-02-14 12:05, pirms 2 gadiem
No fošberju faniem latviešu rakstos var paņemt tikai analīzes... Cita tur nekā nav!