Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Pogī tiks dota iespēja

Juris Miņins
Juris Miņins

Pogī tiks dota iespēja
Džastins Pogī pirmssezonas pārbaudes spēlē.
Foto: AP

Nacionālās Hokeja Līgas (NHL) vienības Toronto "Maple Leafs" vadība ir nolēmusi dot iespēju pierādīt sevi visaugstākajā līmenī vienam no sistēmas daudzsološākajiem talantiem un vienam no Kandādas labākajiem jaunajiem vārtsargiem - Džastinam Pogī.

Toronto komandas vadība grib pārbaudīt 22 gadus veco Pogī visaugstākajā līmenī - Nacionālajā Hokeja Līgā, jo līdz šim viens no visas Kanādas labākajiem jaunajiem vārtsargiem šajā līgā nav spēlējis.

"Jā, mums ir tāda ideja", Ziemeļamerikas žurnālistiem sacīja "Maple Leafs" treneris Rons Vilsons, "taču mēs vēl to neesam apsprieduši ar jauno komandas ģenerālmenedžeri Braienu Burku."

Šāda kluba vēlme var radīt problēmas pašlaik komandā esošajiem vārtsargiem - somam Vesam Toskalam un Kanādas vārtsargam-veterānam Kērtisam Džozefam, jo abi vārtuvīri šajā sezonā nerāda to spēli kādu no viņiem gaidīja vasarā. Toskala 25 spēlēs, no kurām 10 cīņās ir gūtas uzvaras, vidēji ir ielaidis 3.15 vārtus un atvairījis 88.7% no visiem pretinieku metieniem, bet Džozefa kontā - 6 spēles (visi zaudējumi) 3.95 vārti un 85.1% atvairīto metienu.

Pašam Pogī AHL statistika arī nav diez ko spoža, jo Toronto "Marlies" sastāvā, 18 spēlēs, ir izcīnītas 9 uzvaras, vidēji spēlē ielaisti 2.91 vārti un atvairīti 89.2% no visiem pretinieku metieniem, taču, pēc vietējo mediju rīcībā nonākušās informācijas, viņu kā jauno un perspektīvo talantu, ar kuru Toronto "Maple Leafs" vienība saista lielas cerības nākotnē, varētu ielikt ne tikai otrā vārtsarga postenī, bet arī ļaut spēlēt kā pirmajam numuram.

Izmantotie resursi:
insider.espn.go.com

     [+] [-]

, 2008-12-12 17:35, pirms 16 gadiem
apsveicu un ceru pienaks diena kad musu jauniem ar tiks dota iespeja

     [+] [-]

, 2008-12-12 17:39, pirms 16 gadiem
Interesants projekts - stipri viduvējs AHL vārtsargs pēkšņi ir kādas NHL komandas pirmais vārtsargs. Kādas sagrāves ML piedzīvos?

  +1 [+] [-]

, 2008-12-12 17:44, pirms 16 gadiem
archy0 rakstīja: Interesants projekts - stipri viduvējs AHL vārtsargs pēkšņi ir kādas NHL komandas pirmais vārtsargs. Kādas sagrāves ML piedzīvos?
Pogī ir viens no labākajiem Kanādas jaunajiem vārtsargiem. Kā nekā Pasaules U-20 čempionātā bija viens no labākajiem komandā, pie tam savā laikā daudzas CHL balvas novāca...

     [+] [-]

, 2008-12-12 17:44, pirms 16 gadiem
archy0 rakstīja: Interesants projekts - stipri viduvējs AHL vārtsargs pēkšņi ir kādas NHL komandas pirmais vārtsargs. Kādas sagrāves ML piedzīvos?
Nevajag uzreiz paarstedziigi spriest par sagraaveem, nedomaaju, ka uzreiz buus tik suudiigi... Lai gan nevar jau zinaat.

     [+] [-]

, 2008-12-12 18:53, pirms 16 gadiem

     [+] [-]

, 2008-12-12 22:33, pirms 16 gadiem
Personīgi man ļoti patīk kā spēlē Toskala, pofig viņa statistika. Viņš demonstrē labu spēli, TML ir diezgan pašķirda aizsardzība kā tāda, neskatoties uz to, ka uzvārdi tur spēlē ne tie sliktākie. TML būtu daudz vairāk un ar lielākiem rezultātiem kāsuši daudzas spēles, ja ne Toskala. Pagājušajā sezonā ja sāka paikt žēl skatīties kā viņu tur visi ģērba ārā. Meta visi un no visurienes. Viens nekad nav un nebūs glābējs. Tā nu tas ir

     [+] [-]

, 2008-12-14 12:10, pirms 16 gadiem
b1tch rakstīja: Personīgi man ļoti patīk kā spēlē Toskala, pofig viņa statistika. Viņš demonstrē labu spēli, TML ir diezgan pašķirda aizsardzība kā tāda, neskatoties uz to, ka uzvārdi tur spēlē ne tie sliktākie. TML būtu daudz vairāk un ar lielākiem rezultātiem kāsuši daudzas spēles, ja ne Toskala. Pagājušajā sezonā ja sāka paikt žēl skatīties kā viņu tur visi ģērba ārā. Meta visi un no visurienes. Viens nekad nav un nebūs glābējs. Tā nu tas ir
Nu nu... Toskalas sniegums šogad ir nesalīdzināmi sliktāks nekā pagāšsezon.

Kuri tad ir tie spožie uzvārdi? Kabarle ir ļoti labs uzbrukumā, bet vājš aizsardzībā, ir Van Rains, kurš spēlē labi, bet ir tiko atgriezies no traumas un ir spēlējis maz, ir Jaunais Šens (tiešām labs aizsargs), bet Ovečkina spēka paņēmiens viņu izsita no ierindas uz nenoteiktu laiku. Vēl ir Fingers un Stralmans, Džefs saņem vairāk nekā būtu pelnījis, bet Antons vēl ir jauns. Nu un Vaits bieži spēlē kā uzbrucējs, tāpēc viņu es nepieskaitīju.

Pie kam aizsardzība, kopā ar nestabilajiem vārtsargiem, ir salaidusi visvairāk vārtus visā NHL.