Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Kings" playoff skrējienu turpinās bez Dautija, kuram veikta operācija

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Kings" playoff skrējienu turpinās bez Dautija, kuram veikta operācija
Drū Dautijs. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Losandželosas "Kings" vadošajam aizsargam Drū Dautijam pirmdien veikta plaukstas locītavas operācija, kas pielikusi punktu viņa sezonai.

Savas sezonas pēdējo spēli Drū Dautijs aizvadīja 7. martā, kad duelī pret Bostonas "Bruins" (3:2 pagarinājumā) iedzīvojās plaukstas locītavas savainojumā. Pēc izlaistām 16 spēlēm pieņemts lēmums veikt operāciju, kas nozīmē, ka arī turpinājumā Dautijs vairs laukumā neatgriezīsies. Sagaidāms, ka viņš pagūs atveseļoties līdz nākamās sezonas sākumam.

32 gadus vecais aizsargs šosezon piedalījās 39 spēlēs, izceļoties ar septiņiem vārtiem un 24 piespēlēm. Viņa savāktais 31 punkts bija labākais rādītājs starp Losandželosas "Kings" aizsargiem. Tāpat viņam pieder lielākais spēles laiks – vidēji 25:44 mačā. Tuvākais sekotājs komandā ir Mets Rojs ar 20:54.

"Kings" pašlaik atrodas playoff pozīcijā, ieņemot trešo vietu Klusā okeāna divīzijā. Tuvākā sekotāja Lasvegasas "Golden Knights", kas jau atrodas aiz strīpas, atpaliek divus punktus, taču ir ar spēli rezervē.

Visas NHL tiešraides šosezon skaties Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/kings-drew...