Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Capitals" ieber astoņas ripas Bostonas vārtos, Ņujorkas duelī nepieciešams pagarinājums

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Capitals" ieber astoņas ripas Bostonas vārtos, Ņujorkas duelī nepieciešams pagarinājums
Daniels Vladaržs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas regulārā čempionāta spēlē graujošu uzvaru izcīnīja Vašingtonas “Capitals”, kas izbraukumā ar 8:1 pārbrauca pāri Bostonas “Bruins”.

Galvenie uzvaras kaldinātāji bija Tīdžejs Ošī, kurš izcēlās ar diviem vārtiem un rezultatīvu piespēli, Konors Šerijs un Larss Ellerss, kuru kontā pa diviem gūtajiem vārtiem, un Vīteks Vanēčeks, kurš atvairīja 34 metienus. Pie rezultativitātes punktiem tika Vašingtonas “Capitals” 15 spēlētāji, ieskaitot visus 12 uzbrucējus. “Capitals” izdevies uzvarēt četros no iepriekšējiem sešiem mačiem.

“Capitals” iemest astoņus vārtus nebija izdevies vairāk nekā desmit gadus. 2010. gada 9. janvārī ar identisku rezultātu tika sakauta Atlantas “Thrashers” vienība. Jāpiezīmē, ka Bostonas galvenajam trenerim Brūsam Kesidijam šī bija 300. spēle pie vienības stūres, un jubileja tika atzīmēta pagalam nepatīkami.

Ņujorkas komandu duelī “Islanders” savā laukumā ar 3:2 pagarinājumā pārspēja “Rangers”. Panākumu atnesa aizsargs Raiens Puloks, kurš guva savus pirmos vārtus sezonā. Viņš saņēma piespēli no Metjū Barzela un bija precīzs no labās puses. Pulokam tā bija sezonas 42. spēle. Regulārās sezonas ietvaros viņš nebija iemetis vairāk par gadu – kopš pagājušā gada 7. marta. Savus pirmos vārtus “Islanders” kreklā iemeta nule maiņā iegūtais uzbrucējs Kails Palmjeri, bet Iļja Sorokins atvairīja 24 metienus. “Islanders” sešu mājas spēļu sērijā izcīnīja piecas uzvaras.

Kolorado “Avalanche” tika galā ar Anaheimas “Ducks” pretestību – 4:1. Uzvarētāju kapteinis Gabriels Landeskūgs izcēlās ar vārtiem un divām piespēlēm, tādējādi sasniedzot karjeras 500 rezultativitātes punktu robežu. Viņš ir otrais spēlētājs no 2011. gada drafta, kuram izdevies sasniegt šo jubileju – pirms viņa to paveica tikai Ņikita Kučerovs. “Avalanche” uzvarējusi septiņās no iepriekšējām astoņām spēlēm.

Regulārā sezona, 12. marts

SpēleRez.SpēleRez.
Flyers - Sabres3:5Islanders - Rangers3:2 P
Golden Knights - Coyotes1:0Bruins - Capitals1:8
Ducks - Avalanche1:4Predators - Stars2:3 PM
Devils - Penguins2:5

     [+] [-]

, 2021-04-12 10:12, pirms 3 gadiem
Komiski, ka Ovečkins šajā spēlē izdarīja 10 metienus, bet vārtus neguva.