Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Jūta tiek pie otrās uzvaras, Kopitara “hat-trick” sekmē “Kings” panākumu

Andris Liepa
Andris Liepa

Jūta tiek pie otrās uzvaras, Kopitara “hat-trick” sekmē “Kings” panākumu
Konors Ingrems Foto: RC/Scanpix

4:6

Bruins - Canadiens

1:3

Sabres - Kings

2:4

Devils - Maple Leafs

1:3

Senators - Panthers

4:5

Islanders - Utah Hockey Club

3:6

Red Wings - Penguins

2:3

Wild - Blue Jackets

3:4

Predators - Stars

4:5

Sharks - Blues

Aizvadītajā naktī Nacionālajā hokeja līgā (NHL) pie otrās uzvaras tika šīs sezonas debitante Jūtas hokeja komanda. Citā spēlē slovēņu vecmeistara Anžes Kopitara “hat-trick” palīdzēja Losandželosas “Kings” izcīnīt panākumu.

• Jūtas vienība izbraukumā ar 5:4 (1:1, 1:0, 2:3, 1:0) pārspēja Ņujorkas “Islanders”, uzvaras vārtus papildlaikā gūstot Dilanam Genteram, kuram tā bija otrā ripa šajā spēlē.

• Jūtas kluba rindās ar vārtu guvumiem izcēlās arī Lavsons Krouss, Berets Hejtons un Džošs Douns. Savukārt pretinieku rindās vārtus guva Entonijs Dakleirs, Bo Horvats, Žans-Gabriels Pago un Maksims Ciplakovs.
sāk tīrs kods:

beigt tīrs kods;

• Citā mačā Losandželosas “Kings” izbraukumā ar 3:1 (0:0, 0:1, 0:3) apspēlēja Zemgus Girgensona bijušo komandu Bufalo “Sabres”.

• Uzvarētāju rindās visus trīs vārtus spēles trešajā periodā guva tās kapteinis un leģenda Anže Kupitars. Vēl pusotru minūti pirms pamatlaika beigām rezultāts uz tablo vēstīja 1:1, bet “Kings” hokejistiem bija iespēja spēlēt 5 pret 3 vairākumā. Kopitars lielo vairākumu izmantoja, ripu vārtos raidot ar spēcīgu metienu no kreisā iemetiena apļa. Trešo ripu “Kings” kapteinis raidīja jau tukšos vārtos. Pretinieku rindās vienīgos vārtus guva Alekss Taks.

• Savukārt Monreālas “Canadiens” viesos ar 4:6 (2:3, 0:2, 2:1) bija spiesti atzīt Bostonas “Bruins” pārākumu.

• Monreālas vienības rindās ar divām ripām izcēlās Brendans Gelegers, bet pa vienam vārtu guvumam arī Koula Kofīlda un Džoša Andersona kontos.

• “Bruins” labā ar diviem vārtiem izcēlās Marks Kasteliks, bet trīs punktu mači Eliasam Lindholmam (1+2) un Kolam Kepkem (1+2). Vēl bostoniešu rindās ar vārtu guvumiem izcēlās Dāvids Pastrņāks un Čārlijs Makavojs.

• Toronto “Maple Leafs” rindās savu NHL debiju piedzīvoja zviedru vārtsargs Deniss Hildebijs, palīdzot savai komandai ar 4:2 (3:1, 1:1, 0:0) uzveikt Ņūdžersijas “Devils”.

• 23 gadus vecais vārtu vīrs šajā mačā tika galā ar 22 no 24 pretinieku metieniem (91,7%)

• Uzvarētāju rindās ar vārtu guvumiem izcēlās Makss Pakioretijs, Bobijs Makmens, Stīvens Lorencs un Džons Tavaress. Savukārt “Devils” labā vārtus guva Timo Maiers un Jespers Brats.

• Pitsburgas “Penguins” viesos pārliecinoši ar 6:3 (1:1, 3:1, 2:1) uzveica Detroitas “Red Wings”.

• “Pingvīnu” labā ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Entonijs Boviljērs, bet pa vienai ripai pievienoja Drū O’Konors, Markuss Petersons, Ēriks Karlsons un Kevins Heijss. Ar divām rezultatīvām piespēlēm šajā spēlē izcēlās “Penguins” ilggadējais kapteinis Sidnijs Krosbijs.

• Pretinieku rindās divus vārtus guva Alekss Debrinkets, bet viens precīzs raidījums arī Vladimira Tarasenko kontā.

• Sentluisas “Blues” izbraukumā spēja atspēlēt trīs ripu deficītu un pagarinājumā ar 5:4 (1:2, 0:2, 3:1, 1:0) uzveikt Sanhosē “Sharks”. Uzvaras ripu “Sharks” vārtos pagarinājumā raidīja Brejdens Šens.

• “Blues” labā vārtus guva Pāvels Bučnevičs, Radeks Faksa, Raiens Saters un Džastins Folks, bet “Sharks” rindās precīzi bija Meklins Selebrini, Tailers Tofoli, Fabians Zeterlunds un Barklejs Gudrovs.

• Visbeidzot, Dalasas “Stars” ar 4:3 (0:0, 4:1, 0:2) pārspēja Nešvilas “Predators”.

• Uzvarētāju rindās divas ripas Meisona Maršmenta kontā, bet pa vienai reizei izcēlās Džeisons Robertsons un Rūps Hincs. Pretinieku labā vārtus guva Filips Forsbergs, Tomijs Novaks un Raiens O’Railijs.

• Jau ziņots, ka zaudējumus aizvadītās nakts mačos piedzīvoja gan Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas “Blue Jackets”, gan Uvja Jāņa Balinska Floridas “Panthers”.

NHL spēles šonakt

Spēlerezultāts
Senators – Panthers3:1
Bruins – Canadiens6:4
Devils – Maple Leafs2:4
Islanders – Utah4:5 (OT)
Red Wings – Penguins3:6
Wild – Blue Jackets3:2
Predators – Stars3:4
Sharks – Blues4:5 (OT)

     [+] [-]

, 10:35, pirms stundas
Autor, ja rakstus par NHL mačiem veidojat tikai no spēles statistikas, tad dariet to rūpīgāk un nepublicējiet nepatiesu informāciju!

"Sentluisas “Blues” izbraukumā spēja atspēlēt divu ripu deficītu un pagarinājumā ar 5:4 (1:2, 0:2, 3:1, 1:0) uzveikt Sanhosē “Sharks”."

Īstenībā Blues 3. trešdaļā atspēlēja trīs vārtus (pēc 2/3 bija 4:1 Sharks labā) un izlīdzinājumu panāca pēdējā minūtē, spēlējot ar sešiem laukuma spēlētājiem.

     [+] [-]

, 10:52, pirms 30 minūtēm
Diez , kad Kings izdomās taisīt rebuild.pēc Kvika aiziešanas un ar jau nodzīto Kopitaru un Daughty tur viss beidzies,bet tā pat regulāri tiek play off.īsti jau tur nekā nav.Kempe,Fiala,Bifelds ar citos klubos labi ja būtu otrās maiņas spēlētāji.🤔