Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

E. Keinam pēc šausminošās traumas jāizlaiž trīs līdz četri mēneši

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

E. Keinam pēc šausminošās traumas jāizlaiž trīs līdz četri mēneši
Evanders Keins. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Edmontonas "Oilers" paziņojis, ka uzbrucējs Evanders Keins laukumā varētu atgriezties pēc trīs līdz četriem mēnešiem. Komandas iepriekšējā spēlē viņam ar slidu tika pārgriezta plaukstas locītava, un Keins steidzami tika nogādāts slimnīcā.

Edmontonas "Oilers" uzvarā pret Tampabejas "Lightning" (3:2) Evanders Keins otrajā trešdaļā nogāzās, un pāri viņa rokai pārslidoja sāncenšu uzbrucējs Patriks Marūns. Keinam nekavējoties tika sniegta medicīniskā palīdzība, bet pēcāk viņš tika nogādāts slimnīcā.

31 gadu vecajam uzbrucējam slimnīcā tika veikta operācija, pēc kuras Keins ir stabilā stāvoklī. Sociālajā tīklā Twitter viņš pateicās par laba vēlējumiem, izteica atzinību mediķu darbam un atzina, ka joprojām atrodas šoka stāvoklī. "Nākamajā spēlē vēl neatgriezīšos, taču reiz būšu atpakaļ. Nevaru sagaidīt, kad atkal kāpšu uz ledus kopā ar saviem komandas biedriem, lai spēlētu spēli, ko mīlu," pauda Keins.

Secināts, ka viņam bez hokeja nāksies iztikt trīs līdz četrus mēnešus. Šosezon 14 spēlēs uzbrucējs bija atzīmējies ar 13 punktiem, vasarā parakstot četru gadu un 20,5 miljonu līgumu.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/oilers/news/rel...