Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kvinu soda 10 000 dolāru apmērā

Kvinu soda 10 000 dolāru apmērā
Pets Kvins
Foto: SCANPIX SWEDEN

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Edmontonas ''Oilers'' galvenais treneris Pets Kvins ir sodīts ar 10 000 dolāriem par viņa kritiskajiem izteikumiem pret Džeroma Iginlas izdarīto spēka paņēmienu pret ''Oilers'' hokejistu Šeldonu Soreju.

Spēlē starp Edmontonas ''Oilers'' un Kalgari ''Flames'' vienā no spēles epizodēm Džeroms Iginla izdarīja rupju spēka paņēmienu pret Šeldonu Soreju, kurš guva traumu, bet Iginlam par šo izgājienu piešķīra tikai divas minūtes.

Pēc spēles ''Oilers'' galvenais treneris Pets Kvins bija sašutis un kritizēja Iginlu par šo situāciju: ''Es nesaprotu spēlētāju darbību šodien. Ja viņš to būtu izdarījis pirms daudziem gadiem, tad uzreiz viņš dabūtu ar nūju pa seju. Manuprāt, tas bija ļoti rupjš spēka paņēmiens. Arī tiesneši šajā ziņā neko nedarīja, pat īpaši nesodot Iginlu un ļaujot šādām spēles situācijām atkārtotos. Par to esmu visvairāk vīlies.'' Par šiem izteikumiem Nacionālā hokeja līga ir sodījusi Kvinu ar 10 000 dolāru lielu naudas sodu.

''Oilers'' ģenerālmenedžeris Stīvs Tambelini apgalvoja, ka komanda pilnībā pieņem NHL sodu: ''Mēs saprotam līgas nostāju un pieņemto lēmumu, pieņemam to un vairs šajā ziņā neko nekomentēsim.''

Izmantotie resursi:
tsn.ca

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-10-10 13:12, pirms 15 gadiem
kad savainoja Kariju,pat noraidījumu neiedeva.Sods pēc spēles , no kura mums ne silts ne auksts.Stulbi!

     [+] [-]

, 2009-10-10 13:50, pirms 15 gadiem
he ^^
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja