Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Eiropiešu nedēļa NHL: labākais – Landeskūgs, atzinība arī Balcera komandas biedram

Agris Suveizda

Eiropiešu nedēļa NHL: labākais – Landeskūgs, atzinība arī Balcera komandas biedram
Gābriels Landeskūgs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālā hokeja līga pavēstījusi, ka aizvadītajā nedēļā par labākajiem spēlētājiem atzīti zviedru uzbrucējs Gābriels Landeskūgs (Kolorādo "Avalanche"), somu vārtsargs Jūse Saross (Nešvilas "Predators") un čehu uzbrucējs Tomāšs Hertls (Sanhosē "Sharks").

Pirmās zvaigznes gods ticis Landeskūgam, kurš trijās uzvarās izcēlās ar četriem vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm, ar septiņiem punktiem kļūdams par nedēļas rezultatīvāko spēlētāju. 29 gadus vecais "Avalanche" kapteinis un 2011. gada drafta otrais numurs šosezon 26 spēlēs sakrājis 35 (14+21) punktus, 49 soda minūtes un pozitīvu lietderību +15.

Par otro zvaigzni tika atzīts 26 gadus vecais Saross, kurš atvairīja 125 no 131 metiena un ar vidēji 2,00 ielaistām ripām un 95,4% atvairītu metienu palīdzēja Nešvilas "Predators" svinēt trīs uzvaras. Sezonā Sarosam 29 spēlēs ir 19 panākumi, 92,9% atvairītu metienu un ielaista vidēji 2,21 ripa.

Savukārt trešās zvaigznes godu saņēma 28 gadus vecais Hertls, kurš trijās spēlēs guva četrus vārtus, izdarīja divas rezultatīvas piespēles, guva divus uzvaras vārtus un, tāpat kā Landeskūgs, tika pie viena hat-trick. Sezonā čeham 36 spēlēs ir 31 (20+11) punkts, sešas soda minūtes un negatīva lietderība -1.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/gabriel-la...