Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Evanders Keins NHL spēlē iedzīvojas biedējošā savainojumā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Evanders Keins NHL spēlē iedzīvojas biedējošā savainojumā
Evanders Keins. Foto: Jeff Mcintosh/Zumapress.com/Scanpix

Naktī uz trešdienu nopietnu savainojumu guvis Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Edmontonas ''Oilers'' hokejists Evanders Keins. Viņa kreisās plaukstas locītavu ar slidu pārgrieza pretinieku spēlētājs un Keins nogādāts slimnīcā, kurā viņam veiks operāciju.

Nacionālajā hokeja līgā Edmontonas ''Oilers'' hokejists Evanders Keins spēlē pret Tampabejas ''Lightning'' iedzīvojies nopietnā savainojumā. Viņa kreisās plaukstas locītavu pēc cīņas ar pretspēlētāju pārgrieza ar pretinieka slidu. Negadījums notika otrā perioda izskaņā. Keins savā zonā cīnījās ar ''Lightning'' aizsargu Filipu Maiersu, un, kamēr atradās uz ledus, viņa kreisās plaukstas locītavu ar slidu savainojuma uzbrucējs Pets Marūns. Mačā uzvaru ar 3:2 izcīnīja ''Oilers''.

Keins nekavējoties devās uz rezervistu soliņu un ģērbtuvēm, pēcāk tiekot aizvests uz slimnīcu. ''Oilers'' paziņojuši, ka hokejista veselības stāvoklis ir stabils un viņam tiks veiktas nepieciešamās procedūras, tostarp operācija. ''Esmu uzzinājis, ka viņš ir labā stāvoklī. Par viņu parūpēsies,'' pēc spēles teica ''Oilers'' treneris. ''To bija grūti redzēt. Cerams, ka ar viņu viss būs kārtībā. Hokejā notiek cīņa vienam pret otru. Laukumā ir karš, taču mēs esam viena liela ģimene,'' piebalsoja ''Lightning'' galvenais treneris Džons Kūpers.

''Tas bija biedējoši. Varēja just, ka visa enerģija hallē vienā brīdī pazūd. Esam domās ar viņu. Mums tika paziņots, ka ar viņu viss varētu būt kārtībā,'' medijiem atklāja ''Oilers'' līderis Konors Makdeivids.

Evanders Keins Edmontonas ''Oilers'' pievienojās pagājušās sezonas laikā. Šīs sezonas pirmajās 13 spēlēs uzbrucējs izcēlies ar pieciem vārtiem un astoņām rezultatīvajām piespēlēm. Vēl viņš NHL pārstāvējis tādas komandas kā Atlantas ''Trashers'', Vinipegas ''Jets'', Bufalo ''Sabres'' un Sanhosē ''Sharks''.

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas "Viaplay"platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nhl/story/_/id...

     [+] [-]

, 2022-11-09 09:15, pirms gada
uff, pamatīgi notecēja. veselību.

     [+] [-]

, 2022-11-09 09:39, pirms gada
Keins pats labi noreaģēja. Cerams nebūs sagrieztas saites, kas varētu patraucēt veiksmīgi kustināt plaukstu un pirkstus.

     [+] [-]

, 2022-11-09 11:03, pirms gada
Diskusiju virzītājs Edgars rakstīja: Keins pats labi noreaģēja. Cerams nebūs sagrieztas saites, kas varētu patraucēt veiksmīgi kustināt plaukstu un pirkstus.
piesit pie koka. tajā twitter video neizskatījās labi.

     [+] [-]

, 2022-11-09 11:32, pirms gada
pizdjux rakstīja: piesit pie koka. tajā twitter video neizskatījās labi.
jā, novēlu viņam visu to labāko. Smalkas roku kustības hokejā ir ļoti svarīgas. Cerams, ka ar to nebūs problēmu.

     [+] [-]

, 2022-11-09 22:36, pirms gada
Diskusiju virzītājs Edgars rakstīja: Keins pats labi noreaģēja. Cerams nebūs sagrieztas saites, kas varētu patraucēt veiksmīgi kustināt plaukstu un pirkstus.
Par saitēm pifig, tās var sašūt. Galvenais, lai nervi nav bojāti.