Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Lightning" pievienojas Kērtiss Fosters

"Lightning" pievienojas Kērtiss Fosters
Nu jau "Lightning" aizsargs Kērtiss Fosters

NHL komanda Tampabejas "Lightning" parakstījusi līgumu ar brīvo aģentu - aizsargu Kērtisu Fosteru. Kā zināms iepriekš minētais hokejists izlaida pagājušās sezonas lielāko daļu lauztās kājas dēļ.

"Mēs esam neizsakāmi laimīgi, ka mums ir izdevies iegūt Kērtisu Fosteru. Iegūstot viņu, neapšaubāmi mēs pastiprināsim aizsardzību un galvenokārt uzbrukumu no zilās līnijas. Ko par viņu varu pateikt? Viņš ir ražena auguma, mobīls aizsargs ar ļoti spēcīgu metienu, ko ceru lieliski varēsim izmantot vairākumā."

Fosters savā NHL karjerā ir aizvadījis 186 spēles Minesotas "Wild" un Atlantas "Trashers" komandās, kuru laikā ir guvis 77 rezultavitātes punktus (21 vārti un 56 piespēles), kā arī nopelnīji 155 soda minūtes. Jāpiemin, ka Fosteru 2000. gada draftā 2. kārtā izvēlējās Kalgarī "Flames" komanda.

Izmantotie resursi: nhl.com