Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Draizaitls iemet pēc astoņu spēļu pārtraukuma, Kehkenens pirmoreiz sausā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Draizaitls iemet pēc astoņu spēļu pārtraukuma, Kehkenens pirmoreiz sausā
Leons Draizaitls. Foto: The Canadian Press/PA Images/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas pagājušās sezonas MVP Leons Draizaitls nebija guvis vārtus astoņos mačos pēc kārtas. Sēriju izdevies pārtraukt, un vācieša pārstāvētā Edmontonas “Oilers” ar 3:2 pārspēja Otavas “Senators”.

Leons Draizaitls izcēlās otrajā trešdaļā, dodot laukuma saimniekiem divu vārtu pārsvaru (3:1). Viņš saņēma ripu kreisajā malā un nekavējoties izdarīja metienu, kas lidoja tālajā stūrī. Edmontonas “Oilers” panākumu ar divām rezultatīvām piespēlēm kaldināja Konors Makdeivids, bet Miko Koskinens vārtos tika galā ar 26 metieniem. Vienībām nākamais savstarpējais duelis paredzēts jau trešdien.

Sešu uzvaru sērija pārtrūkusi Lasvegasas “Golden Knights”, kas viesos atzina Minesotas “Wild” pārākumu - 0:2. Savainojumu dēļ nevarēja palīdzēt aizsargs Alekss Pietrandželo un komandas kapteinis Marks Stouns. “Wild” vārtos 26 metienus atvairīja Kāpo Kehkenens, kuram tā bija pirmā sausā spēle NHL karjerā. Jāpiebilst, ka ar somu vārtos Minesota uzvarējusi jau septiņās cīņās pēc kārtas.

Ar hat-trick izcēlās Adrians Kempe, tomēr tas neglāba Losandželosas “Kings” no zaudējuma. Viesos ar 5:6 pagarinājumā tika atzīts Anaheimas “Ducks” pārākums, un “Ducks” rindās 2+1 citam zviedram - Rikardam Rakelam. Pie dramatiskas uzvaras tika Vankūveras “Canucks” - 2:1 bullīšos pret Monreālas “Canadiens”. Izlīdzinājumu Adams Godets panāca 41 sekundi pirms pamatlaika beigām. Uzvaras bullīti realizēja Bo Horvāts.

Regulārā sezona, 9. marts

SpēleRez.SpēleRez.
Wild - Golden Knights2:0Avalanche - Coyotes2:3
Sharks - Blues3:2 PCanucks - Canadiens2:1
Oilers - Senators3:2Ducks - Kings6:5 P

  -1 [+] [-]

, 2021-03-09 11:18, pirms 3 gadiem
KEHKENENS.
Jūs tur visi slimi?

     [+] [-]

, 2021-03-09 16:10, pirms 3 gadiem
latvānijs rakstīja: KEHKENENS.
Jūs tur visi slimi?
Kaapo Kähkönen = latviski Kāpo Kehkenens.