Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Sentluisa aizmaina Tarasenko uz Ņujorkas "Rangers"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Sentluisa aizmaina Tarasenko uz Ņujorkas "Rangers"
Vladimirs Tarasenko. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Ņujorkas "Rangers" uzbrukumu papildinājis Vladimirs Tarasenko, kurš iegūts maiņas darījumā no Sentluisas "Blues".

31 gadu vecais Vladimirs Tarasenko šosezon piedalījies 38 spēlēs, atzīmējoties ar desmit vārtiem un 19 piespēlēm. 2015. gada vasarā viņš parakstīja 60 miljonus dolāru vērtu līgumu, un šī ir kontrakta pēdējā sezona, tādējādi vasarā Tarasenko var kļūt par neierobežoti brīvo aģentu.

Nevēloties viņu zaudēt bez atlīdzības, Sentluisas "Blues" aizmainījusi Tarasenko uz Ņujorkas "Rangers", darījumā ieturot 50% no atlikušās algas un arī iekļaujot arī 26 gadus veco somu aizsargu Niko Mikolu, pēc kura spēka paņēmiena savainojumā šosezon iedzīvojās Rūdolfs Balcers.

Raženais Mikola 50 spēlēs atdevis trīs rezultatīvas piespēles un bija trešais starp "Blues" hokejistiem gan spēka paņēmienos (96), gan bloķētajos metienos (68).

Darījuma rezultātā uz Sentluisu pārcelsies 26 gadus vecais uzbrucējs Semijs Blejs, kurš "Rangers" rindās šosezon 40 mačos iekrājis 0+5, 21 gadu vecais aizsargs Hanters Skiners, kurš vēl nav debitējis NHL, kā arī divas drafta izvēles.

Maiņā iekļauta 2023. gada drafta pirmās kārtas izvēle ("Rangers" pieder pašu un Dalasas "Stars" pirmās kārtas izvēles, un Sentluisa saņems zemāko), kā arī 2024. gada ceturtās kārtas izvēle, kas gadījumā, ja "Rangers" sasniegs playoff, pārtaps par trešās kārtas izvēli.

"Rangers" pašlaik ieņem komfortablu playoff pozīciju, kamēr Sentluisa ir deviņus punktus aiz borta.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/rangers/news/ra...

  -1 [+] [-]

, 2023-02-10 00:38, pirms gada
skiet loti labs treids prieks Rangers

  -1 [+] [-]

, 2023-02-10 08:37, pirms gada
Blues atvadas no play off uz nākamajām pāris sezonām

     [+] [-]

, 2023-02-10 14:35, pirms gada
interesanti ka iet tiem drafta pikiem rangeros jo sezonas sakuma vinjus abus to kanadieti un somu diezgan eda nost,rangers ir diezgan pieredzejis un solid sastavs sobrid,var labu sniegumu paradit,ja vel augstak minetie jauniesi saks radit to ko no viniem gaida,