Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Tortorella par Laines un Kukana nosēdināšanu: "Tas ir mūsu kultūras izpratnes process"

Agris Suveizda

Tortorella par Laines un Kukana nosēdināšanu: "Tas ir mūsu kultūras izpratnes process"
Džons Tortorella. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Kolumbusas "Blue Jackets" galvenais treneris Džons Tortorella šonakt uzvarētajā spēlē pret Karolīnas "Hurricanes" no maiņu rotācijas izslēdza gan šveiciešu aizsargu Dīnu Kukanu, gan arī maiņas darījumā iegūto somu uzbrucēju Patriku Laini, kurš nespēlēja gandrīz visu spēles otro pusi.

Saprotams, Laines nosēdināšana bija pēcspēles preses konferences galvenā tēma. Tortorella tiešus iemeslus saukt gan atteicās: "Tas paliks iekšienē. Zinu, ka centīsieties no manis kaut ko izvilināt, bet, nē, tas nebija neizpildīta uzdevuma dēļ. Tas bija vairāku lietu kopums, un tas paliks ģērbtuvē. Spēlētāja nosēdināšana ir pēdējais, ko vēlos darīt. Taču, kā jau atbildēju preses konferences pirmajā jautājumā, mēs bijām pārāk haotiski visos spēles aspektos. Nosēdināt spēlētāju ir viegli – tas ir pēdējais, ko gribu darīt, taču, ja domāju, ka tas ir jādara, tad tas ir jādara. Es to izdarīju ar Patriku un jutu, ka man tāpat ir jādara arī ar Kukanu, jo viņam klājās pārāk smagi. Tas nāca līdzi jau no iepriekšējās spēles. Kukans ir aizvadījis ļoti labus mačus, taču dažas iepriekšējās spēles viņam nav izdevušās."

"Protams, ir svarīgi, lai komandas biedri cits citam palīdzētu, taču nedomāju, ka ir vajadzīgi starpnieki, lai izrunātu šo jautājumu: mēs ar Patriku to izdarīsim paši. Mums ir labi puiši, kuri palīdzēs, bet esmu drošs, ka ar Patriku parunāsim arī paši un izrunāsim to, ko šeit no spēlētājiem sagaidām. Palīdzēsim viņam to izprast, un tāpat uzklausīšu arī viņa domas. Tas viss ir process, un, kā jau teicu iepriekš, man ir jāpanāk, lai mēs spēlētu kā komanda, jo pagaidām tā nav. Tas ir mans darbs," Tortorella turpināja.

"Zinu, ka jūs domājat, ka tas ir liels un nozīmīgs signāls, taču es domāju, ka tā ir daļa no mūsu komandas koncepta un profesionalitātes izpratnes procesa. Komandai pievienojušies seši vai septiņi jauni spēlētāji, kuri cenšas iekļauties mūsu kultūrā, par kuru iepriekšējos trīs gados esmu sasodīti lepns. Šogad ir bijis nedaudz grūti sasniegt šo standartu, un mēģināšu atrast veidu, kā to izdarīt," sacīja Tortorella, kurš turpretī paslavēja otru Laines maiņā iegūto spēlētāju Džeku Rosloviku, kurš guva uzvaras vārtus, un vārtsargu Jonasu Korpisalo, kurš savainoto latviešu vārtsargu Elvja Merzļikina un Matīsa Kivlenieka prombūtnē tika galā ar 22 no 24 metieniem.

Pēc četrām mājas spēlēm "Blue Jackets" tagad dosies trīs izbraukuma spēļu tūrē pie Čikāgas "Blackhawks". Kolumbusa ar 15 punktiem 14 spēlēs Centrālajā divīzijā ieņem otro vietu, taču arī ir aizvadījusi lielāko spēļu skaitu.

  -2 [+] [-]

, 2021-02-09 13:51, pirms 4 gadiem
Eh, cik ļoti NBA trūkst šādu treneru, kas var nosēdināt jebkuru spēlētāju uz soliņa.. Varbūt kaut kāda kārtība tajā līgā parādītos un tas basketbols kļūtu kvalitatīvs un baudāms. Šobrīd basketbolu tur spēlē pāris komandas, pārsvarā tur ir ego cīņa, statistikas aiļu iekarošana un to visu piesedz milzīgais naudas daudzums, kas tiek maksāts šiem ego, bizness.

Tas ir, individuālā meistarība ir, protams, kvalitatīva un atsevišķas spēles epiozdes baudāmas, bet runāju par basketbolu kā komandas sporta spēli kopumā.

     [+] [-]

, 2021-02-09 14:31, pirms 4 gadiem
scorpio rakstīja: Eh, cik ļoti NBA trūkst šādu treneru, kas var nosēdināt jebkuru spēlētāju uz soliņa.. Varbūt kaut kāda kārtība tajā līgā parādītos un tas basketbols kļūtu kvalitatīvs un baudāms. Šobrīd basketbolu tur spēlē pāris komandas, pārsvarā tur ir ego cīņa, statistikas aiļu iekarošana un to visu piesedz milzīgais naudas daudzums, kas tiek maksāts šiem ego, bizness.

Tas ir, individuālā meistarība ir, protams, kvalitatīva un atsevišķas spēles epiozdes baudāmas, bet runāju par basketbolu kā komandas sporta spēli kopumā.
Tev nav kauns likt avatārā seno Latvju simboliku un runāt par afropērtiķu līgu NBA?

     [+] [-]

, 2021-02-09 14:43, pirms 4 gadiem
xoweag rakstīja: Tev nav kauns likt avatārā seno Latvju simboliku un runāt par afropērtiķu līgu NBA?
Un kāds būtu vienam sakars ar otru?

     [+] [-]

, 2021-02-09 17:01, pirms 4 gadiem
xoweag rakstīja: Tev nav kauns likt avatārā seno Latvju simboliku un runāt par afropērtiķu līgu NBA?
gribētos ignorēt arī šo izcilnieku