Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Pastrņākam un Konoram hat-trick, Bostona un Vinipega samet septiņus vārtus

Agris Suveizda

Pastrņākam un Konoram hat-trick, Bostona un Vinipega samet septiņus vārtus
Kems Faulers un Davids Pastrņāks. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā pie uzvarām šonakt tikušas arī Vinipegas "Jets", Dalasas "Stars", Čikāgas "Blackhawks", Sentluisas "Blues", Toronto "Maple Leafs" un Bostonas "Bruins".

• Čehu vakars bija Anaheimā, kur līgas līdere Bostonas "Bruins" ar 7:1 sasita "Ducks" un pamatlaikā nezaudēja 14. spēlē pēc kārtas (11-0-3). Ar četriem punktiem izcēlās Davids Pastrņāks (3+1), bet Davids Krejči sakrāja trīs punktus (1+2).

• Septiņus vārtus guva arī Vinipegas "Jets", kas Kanādas klubu cīņā nenosargāja nedz 2:0, nedz 4:2, tomēr ar 7:4 pārspēja Vankūveras "Canucks" un svinēja piekto uzvaru pēc kārtas. Mājiniekiem ar hat-trick izcēlās Kails Konors, Pjēram Likam Dibuā četras rezultatīvas piespēles, bet Nikolajam Ēlersam 1+2. Trīs punkti arī viesu uzbrucējam Džeitī Milleram (1+2).

• Otro uzvaru pēc kārtas svinēja līgas pastarīte Čikāgas "Blackhawks", kas tika nomētāta ar 25:47 un izlaida divu ripu pārsvaru, tomēr pagarinājumā pieveica Kalgari "Flames" (4:3). Ar pirmajiem vārtiem karjerā un trim punktiem izcēlās 20 gadus vecais vācietis Lūkass Raihels (1+2), kuram līdzšinējā karjerā 13 spēlēs bija tikai viens punkts (šosezon divās spēlēs 0+0).

• Pēc trīs nedēļu prombūtnes ar 35 atvairītiem metieniem un sauso spēli atgriezās cits vācietis Tomass Graiss, kurš palīdzēja Sentluisas "Blues" ar 3:0 uzvarēt Minesotā. Divi vārti Breidenam Šennam. Divus vārtus guva arī Džeisons Robertsons, kurš palīdzēja Dalasas "Stars" ar 5:1 sakaut Floridas "Panthers", kas piedzīvoja sesto neveiksmi deviņos mačos.

• Toronto "Maple Leafs" izbraukumā ar 6:2 apturēja Filadelfijas "Flyers" četru uzvaru gājienu. Ar trim punktiem atzīmējās Džons Tavaress, Kalle Jērnkrūks (abiem 1+2) un Mičels Mārners (0+3).

NHL rezultāti

SpēleRez.
Jets – Canucks7:4
Stars – Panthers5:1
Capitals – Blue Jackets1:0
Coyotes – Penguins1:4
Blackhawks – Flames4:3 P
Wild – Blues0:3
Flyers – Maple Leafs2:6
Ducks – Bruins1:7

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas "Viaplay" platformā.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...