Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Pitsburga bez Bļugera zaudē Detroitai, "Devils" un "Islanders" nespēlē strāvas zuduma dēļ

Agris Suveizda

Pitsburga bez Bļugera zaudē Detroitai, "Devils" un "Islanders" nespēlē strāvas zuduma dēļ
Pitsburgas "Penguins" aizsargs Jūso Rīkola. Foto: Pittsburgh Penguins

Nacionālās hokeja līgas komandas turpina gatavoties sezonai. Šonakt pārbaudes spēlēs uzvarēja Otavas "Senators", Tampabejas "Lightning", Detroitas "Red Wings", Dalasas "Stars", Minesotas "Wild", Edmontonas "Oilers" un Arizonas "Coyotes".

Pitsburgas "Penguins" atspēlēja divu vārtu deficītu, tomēr pamatlaika pēdējās piecās minūtēs ielaida vēl divus vārtus un ar 2:4 piekāpās Detroitas "Red Wings", kuru iepriekš bija uzvarējusi ar 5:1. Pitsburgai pārtrūka trīs panākumu sērija, bet Detroita pārtrauca trīs zaudējumu sēriju. Pēdējo pārbaudes spēli Pitsburga aizvadīs naktī uz svētdienu, tiekoties ar Elvja Merzļikina pārstāvēto Kolumbusas "Blue Jackets".

Pitsburgas "Penguins" virknējumos salīdzinājumā ar iepriekšējo pārbaudes spēli pret Bufalo "Sabres" (5:4 bullīšos) palika tikai pieci no divpadsmit uzbrucējiem, un šonakt nespēlēja arī latviešu uzbrucējs Teodors Bļugers. Viņš līdz šim ir piedalījies divās no piecām pārbaudes spēlēm, vidēji 15 minūtēs un 14 sekundēs tiekot pie negatīvas lietderības -1, divām soda minūtēm, trim metieniem un trim spēka paņēmieniem.

Stenlija kausa īpašniece Tampabejas "Lightning" ar 6:2 pārspēja Floridas "Panthers" – mājinieku labā pa divām ripām iemeta Stīvens Stemkoss un Korijs Perijs. Divus vārtus guva arī Otavas "Senators" uzbrucējs Džošs Noriss, palīdzot komandai pēcspēles metienos ar 5:4 pieveikt Monreālas "Canadiens". Divi vārti arī Monreālas aizsargam Džefam Petrijam. Savukārt savā pirmajā pārbaudes spēlē ar vieniem vārtiem izcēlās amerikāņu aizsargs Kvins Hjūzs, kura klātbūtne gan neglāba Vankūveras "Canucks" no zaudējuma pret Edmontonas "Oilers" (2:3).

Pārbaudes spēle starp Ņūdžersijas "Devils" un Ņujorkas "Islanders" tika atcelta strāvas zuduma dēļ.

SpēleRezultāts
Canadiens – Senators4:5 PM
Devils – Islandersatcelta
Lightning – Panthers6:2
Red Wings – Penguins4:2
Stars – Avalanche3:1
Wild – Blackhawks3:2 P
Oilers – Canucks3:2
Golden Knights – Coyotes1:3

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/new-york-i...

     [+] [-]

, 2021-10-08 11:10, pirms 3 gadiem
Zaudējums.