Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Devils" aizmaina uzbrucējus Palmjeri un Zeidžaku uz "Islanders"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Devils" aizmaina uzbrucējus Palmjeri un Zeidžaku uz "Islanders"
Treviss Zeidžaks un Kails Palmjeri. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Ņūdžersijas “Devils” aizmainījis uzbrucējus Kailu Palmjeri un Trevisu Zeidžaku, kuri karjeru turpinās Ņujorkas “Islanders” rindās. Darījuma rezultātā pretējā virzienā ceļoja 2021. gada drafta pirmās kārtas izvēle, 2022. gada ceturtās kārtas izvēle, kā arī divi fārmklubā spēlējoši hokejisti.

Kails Palmjeri šajā sezonā piedalījies 34 spēlēs, izceļoties ar astoņiem vārtiem un 17 punktiem. Iepriekšējās piecās sezonās pēc kārtas viņš sasniedza vismaz 24 vārtu atzīmi. 30 gadus vecajam Palmjeri šī ir līguma pēdējā sezona, un vasarā viņš kļūs par brīvo aģentu. Tas pats sakāms arī par Trevisu Zeidžaku, kurš 33 mačos izcēlies ar septiņiem vārtiem un 18 punktiem. 35 gadus vecajam centram šī ir astoņu gadu līguma pēdējā sezona.

Ņūdžersijas “Devils” draftēja Zeidžaku 2004. gada pirmajā kārtā, un viņš komandas rindās aizvadījis 1024 spēles, izceļoties ar 550 punktiem. “Devils” vēsturē vairāk maču ir tikai trim hokejistiem – aizsargam Kenam Daneiko (1283), vārtsargam Martēnam Brodēram (1259) un uzbrucējam Patrikam Eliāšam (1240).

“Esmu ļoti priecīgs par radušos iespēju. Karjerā atrodos tādā brīdī, kurā mans galvenais mērķis ir uzvaras. Ticu, ka “Islanders” visos aspektos būvēta kā uzvaroša komanda, un es centīšos palīdzēt, kā vien iespējams. Manuprāt, šis bija pareizais solis un pareizais laiks,” teica Zeidžaks.

“Islanders” ir Austrumu divīzijas otrās vietas īpašniece, un priekšā esošajai Vašingtonas “Capitals” arī ir 54 punkti. Savukārt “Devils” šajā divīzijā ir otrā no beigām, apsteidzot tikai Bufalo “Sabres”.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/islanders-...

  -2 [+] [-]

, 2021-04-08 16:57, pirms 3 gadiem
Labrīt !

     [+] [-]

, 2021-04-08 21:59, pirms 3 gadiem
Zaķi aizmainīja...