Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Ovečkina hat-trick nodrošina ''Capitals'' uzvaru pār ''Penguins''

Arvis Cimermanis
Arvis Cimermanis

Ovečkina hat-trick nodrošina ''Capitals'' uzvaru pār ''Penguins''
Aleksandrs Ovečkins šovakar bija neapturams
Foto: AP

Šovakar Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē Aleksandrs Ovečkins guva trīs vārtus un izdarīja vienu rezultatīvu piespēli, palīdzot Vašingtonas ''Capitals'' savā laukumā papildlaikā ar rezultātu 5:4 pārspēt Pitsburgas ''Penguins'' hokejistus. Vašingtonas klubam šī bija jau 14. uzvara pēc kārtas. Otrajā vakara spēlē pie panākuma tika Bostonas ''Bruins'' hokejisti.

Spēles pirmajā trešdaļā Pitsburgas hokejistiem izdevās gūt divus vārtus, un noslēgt trešdaļu savā labā - 2:0. Abus vārtus ar trīs minūšu intervālu guva komandas kapteinis Sidnijs Krosbijs, kura kontā šajā sezonā jau 39 vārti.

Otrajā trešdaļā abas komandas guva pa diviem vārtiem, kas ļāva ''Penguins'' hokejistiem saglabāt divu vārtu pārsvaru arī pirms pēdējās trešdaļas. Vispirms Aleksandrs Ovečkins guva pirmos vārtus ''Capitals'' labā, taču jau pēc brīža viesi atbildēja ar diviem Džordana Stāla vārtu guvumiem, panākot jau 4:1. Līdz trešdaļas beigām Ēriks Fers vienus vārtus mājiniekiem atguva, tādā veidā saglabājot intrigu mačā arī uz pēdējām divdesmit minūtēm.

Trešajā trešdaļā ''Capitals'' hokejistiem izdevās gūt divus vārtus un novest spēli līdz papildlaikam. Abus vārtus Vašingtonas kluba labā guva krievu superzvaigzne Aleksandrs Ovečkins, tādā veidā noformējot sev hat-trick.

Papildlaikā veiksmīgāki izrādījās mājinieki, jo trešās minūtes beigās uzvaras vārtus, spēlējot skaitliskajā vairākumā, guva Maiks Knuble. ''Capitals'' hokejistiem šī bija jau 14. uzvara pēc kārtas. Pēdējo reizi zaudējums tika piedzīvots 13. janvāra mačā pret Tampabejas ''Lightning'' (4:7).

Otrā šī vakara spēlē Bostonas ''Bruins'' izbraukumā ar rezultātu 3:0 pārspēja Monreālas ''Canadiens'' hokejistus. Lielisku maču uzvarētāju rindās aizvadīja somu vārtsargs Tuka Rasks, kurš atvairīja visus 36 Monreālas hokejistu metienus. Vēl ''Bruins'' komandā jāizceļ vāciešu uzbrucējs Marko Šturms, kura kontā divi gūti vārti.

Izmantotie resursi:
nhl.com

1 2 63 komentāri

 +13 [+] [-]

, 2010-02-08 00:45, pirms 14 gadiem
Nu Ovečkins izkstās vienkārši nepārspējams un kur nu vēl Capitals!

Šobrīd visreālākie kanditāti uz Stenlija kausu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-02-08 00:47, pirms 14 gadiem
NBA Cavaliers kko lidzigu raada, Winning STreak jau padsmitos..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2010-02-08 00:49, pirms 14 gadiem
Ir kas jauns? rakstīja: ww.sportacentrs.com: Ovečkinam HAT-TRICK, Capitals 14 uzvara pēc kārtas

Šeit daudz labāk viss aprakstīts
Jā, īpaši no gramatiskā viedokļa

  +4 [+] [-]

, 2010-02-08 01:03, pirms 14 gadiem
varēja jau arī ceturtos ielikt, bet nu pa stabu bet dabūja piespēli

     [+] [-]

, 2010-02-08 01:25, pirms 14 gadiem
Nu kapitāļi dod... Jautājums - kas viņus apturēs?

  +4 [+] [-]

, 2010-02-08 01:53, pirms 14 gadiem
denebs rakstīja: Nu kapitāļi dod... Jautājums - kas viņus apturēs?
liepaajas metalurgs ar Ediju priekshgalaa!!

     [+] [-]

, 2010-02-08 04:16, pirms 14 gadiem
Capitals vienkārši izsmērē savus pretiniekus. Pat pret Rangers no 5:3 zāģa izvilka 6:5 uzvaru..., lai gan Dinamo Rīga no 4:1 izcēla 6:5 uzvaru tā kā ir ar ko salīdzināt. Un Dārziņa sestie vārti pret Atlant jau arī bija Ovečkina cienīgs sniegums
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-02-08 07:24, pirms 14 gadiem
Es domāju te nav par ko priecāties jo tas nav normāli Latvijai sāpēs

Pingvīni varēja labāk no spēlēt esot vadībā 4:1

  +2 [+] [-]

, 2010-02-08 07:25, pirms 14 gadiem
Avečkins leģenda

     [+] [-]

, 2010-02-08 07:52, pirms 14 gadiem
Pirms pāris dienām lasīju krievu sporta forumā saraksti par Ovečkinu. Pat pašus krievus māc bažas par to vai šādā veidā spēlējot Ovečkins aizvilks kaut vai līdz 30 gadu vecumam...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-08 08:17, pirms 14 gadiem
Kharlamovs123 rakstīja: Un tevi tās bažas māc visvairāk !? Kur pazuda jautājums par individuālajām trofejām šosezon ?
Nē, vienkārši tas ir fakts. Un to ir pamanījuši praktiski visi, kas skatās spēles. Šādā veidā karjera var aprauties uz līdzenas vietas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-08 08:30, pirms 14 gadiem
Kharlamovs123 rakstīja: Kino,nēj ārā,tagad lāsteku laiks ! Var līdz ...... neizvilkt ! Fakts ir tāds,ka viņš ir spilgtākā NHL zvaigzne,kas uguņo jau 5 sezonu un nepajokam uguņo.
Salīdzinājums nevietā. Ja Caps atkal paliks bez SC (pagaidām viņi ne tuvu tam nav bijuši), tad tik lai turpina uguņot uz nebēdu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-08 08:53, pirms 14 gadiem
Kharlamovs123 rakstīja: SC iegūst komanda,nevis Krozbijs,Ovečkims vai ........
Ja pārējiem komandas biedriem acis nedegs,tad Ovi var uguņot cik uziet,bet pie kausa netiks. Tieši tāpat,kā KHL Hossa. Viņš var būt labākais vārtu guvējs līgā un ....... , bet Gagarinu viņam toč neredzēt šosezon. Nejauc individuālo sniegumu ar komandas sniegumu. Vašingtona pagaidām uguņo gan kā komanda,gan Ovi individuāli. Play-off ir pavisam kas cits un pārsteigumi play-off izcīņā būs gan NHL,gan KHL. Ja Ovčkina vai Krozbija esamība komandā garantētu Kaussu,tad hokejs kļūtu neinteresants. Bet viņu meisterības līmenis un spēle gan garantē katrā spēlē augstas raudzes hokeju.
Fakts paliek tas, ka pat ar visām problēmā, kuras Pitsburgai bija regulārajā sezonā tā ir spējusi 2 gadus pēc kārtas tikt finālā (pērn izsitot no cīņas tieši Capitals). Acīmredzot Makins un Krosbijs labāk māk "iededzināt" acis partneriem.

  +2 [+] [-]

, 2010-02-08 08:54, pirms 14 gadiem
Maikam Knublem Gordija Hova hettriks (vārti+piespēle+kautiņš)

  +5 [+] [-]

, 2010-02-08 09:09, pirms 14 gadiem
Skatoties spēli, ne mirkli neradās iespaids par to, ka Pitsburga varētu zaudēt.Vairāk kustības, spēka spēles, lielāks ātrums, utt.
Bet Vašingtona nepadevās un nospēlēja līdz galam.Avečkins malacis, bet vislielākie nopelni ir Vašingtonas mazākuma brigādei.Tieši viņi bija izšķirošais faktors uzvarā.
Pingvīnos Krosbijam neviens nevelk līdzi, Malkins un MAFs pilnīgi nulles, tāpat arī Gončars.
Viens no spēles varoņiem neapšaubāmi Sjomins, - īsts aktieris uz ledus !Orpiks viņu nosauca par baby !!
Bet vispār Vašingtona nospēlēja taktiski pareizi, sākot jau ar to, ka nenotīrija savā pagalmā sniegu !!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-08 10:55, pirms 14 gadiem
Kharlamovs123 rakstīja: Orpiks tipisks provokators. Ja godīgi,nesaprotu NHL tiesnešu tiesāšanu. Orpiks pēc spēka paņēmiemiena,ko pret viņu izpildīja Caps spēlētājs pēc tiesneša svilpes un gūtajiem Pingvins vārtiem pieslidoja pie Caps spēlētāja un gribēja izskaidroties spēka paņēmienu,kas bija tīri pielietots,pēc kā izcēlās grūstīšanās,kaušanās. Uz soliņa tika nosēdināta virkne Caps vadošo spēlētāju,Bekstrēms pat uz 10 min noraidīts,bet galvenais iniciators palika sveikā ar apmierinātu smīniņu.

Neskatos bieži NHL,tikai tās brīvdienu spēles,kas notiek LV skatītājam pieņemamā laikā,bet tādu provokācijas paņēmienu jau ne reizi esmu ievērojis NHL. Pēc svilpes taisnības meklēšanu un pats smieklīgākais,pēc provokācijas paliekot nesodītam.
Tāds ir Orpika stils.Tādi spēlētāji ir vajadzīgi katrā komandā, pats labi zini.Gluži tāpat kā daiveri.
Vispār tā epizode bija diezgan neizprotama, es nesapratu arī , kāpēc Avečkins kā grieķu romiešu stila cīkstonis uzmetās virsū Letangam un sāka to štaukāt.Smieklīgākais tas, ka tas notika pēc Pens gūtajiem vārtiem.
Kas attiecas uz tiesāšanu, tad ļoti daudzās spēlēs NHL tiesneši vadās pēc visai neizprotamiem apsvērumiem.Personīgi es esmu daudzas reizes brīnijies par pieņemtiem lēmumiem, tas fakts.

  +1 [+] [-]

, 2010-02-08 11:13, pirms 14 gadiem
cik NHL ir sods par keponu mešanu laukmā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-08 11:26, pirms 14 gadiem
Kharlamovs123 rakstīja: Ovijs jau viņu neštaukāja vienkārši paklupa un uzkrita virsū . Visu to jezgu iesāka Orpiks. Jo pirms mirkļa pret viņu bija pielietots visai efektīvs spēka paņēmiens,kuru viņš nekādi nevarēja piedot Caps spēlētājam. Talāk tas uzbrukums beidzās ar Pingvīnu gūtajiem vārtiem,pēc kā Pingvīnu spēlētāji sāka draugz draugu sveikt,bet Orpiks atjēdzoties pēc spēka paņēmiena slidoja pie Caps spēlētājiem taisnību meklēt grūstoties,pēc kā arī visa tā jezga aizgāja,bet Orpiks nemanot palika otrajā plānā pēc sava teātra uzveduma. Savu viņš panāca,daudzi Caps vadošie spēlētāji tika noraidīti. Beks pat uz 10 min. Bet Orpiks aizslidoja ar (jehidno) pašapmierinātu smaidiņu smīkņājot. Īstenībā tādus būtu jaņem pēc pilnas programmas,nemieru cēlājus provokātorus un arī daiverus. Krozbijs arī labi notēloja iemetiena laikā,pēc kura noraidīja Caps uzbrucēju.Atkārtojumā lieliski varēja redzēt,ka viņam pat neiesita ar nūju,aktierdarbs uz 5 nav ko teikt.Bet tā ir spēles stratēģija un ja viņa nes augļus,kāpēc gan nē,no spēlētaju puses(viedokļa).Bet priekš tam ir tiesneši uz laukuma,lai varētu izvērtēt un novērtēt viņu teatrālo iestudējumu . Tieši tāpat,kā Caps palika 4 minūtes līdz spēles beigām mazākumā,tur arī tiesnesis nolažoja. Pingvīnu spēlētājs pats salauza nūju ,bet Caps spēlētājam tika noradīta vieta uz soliņu itkā par sitienu pa rokām,kura vispār nebija. Atkārtojumā to lieliski varēja redzēt. Tiesneši vakar diežgan švaki tika ar saviem pienākumiem.
Kā teiktu Kreipāns, tiesnesim no sava skatpunkta izskatījās savādāk.

     [+] [-]

, 2010-02-08 11:31, pirms 14 gadiem
pūce rakstīja: cik NHL ir sods par keponu mešanu laukmā?
Tā ir tradīcija Par dzīvu astoņkāju (vai kaut kā tamlīdzīga) mešanu laukumā "Red Wings" gan kaut kad dabūja sodu

     [+] [-]

, 2010-02-08 11:33, pirms 14 gadiem
Ovečkins pēc Grecka ir labākais planētas hokejists. Pat dūres nebaidās izvicināt, nevis kā tā popzvaigzne Sidneja (kura iebaksta un aizmūk)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-02-08 11:43, pirms 14 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Ovečkins pēc Grecka ir labākais planētas hokejists. Pat dūres nebaidās izvicināt, nevis kā tā popzvaigzne Sidneja (kura iebaksta un aizmūk)
Vispār jau planētas labākie spēlētāji ir Lemjē un Ors. Kas attiecas uz dūru vicināšanu, tad Krosbijam tas samērā regulāri sanāk, vienīgais viņš nav īpaši spēcīgs šajā jomā (tāpat kā Ovečkins). UN arī Ovečkins tiek apsargāts kā pati Britnija Spīrsa.

     [+] [-]

, 2010-02-08 11:44, pirms 14 gadiem
Kharlamovs123 rakstīja: Loģiski,viņam nav iespējas izvērtēt video pēc espzodes.Tāpēc arī ir kļūdas dažreiz.Viss tas saprotams,tādos daivingos vai tēlojumos,kad notēlo it kā sitienu pa seju,ja nūja patiešām ir gājusi nelielā atālimā no galvas. Bet nepamanīt provakatoru,kas pēc svilpes lien kauties ir samērā grūti,vēl jo vairāk,ka tiesneši pēc epizodes pie vārtiem,slido pie spēlētajiem lai neizraisītos asumi. Tas gan man nav saprotams,kāpec tādus nesoda. Un tiesnešiem būtu jāzin provakatorus katrā komandā un pastiprināti jāvēro viņu provokācijas mēģinājumi.
Lai kā arī nebūtu, Wašingtona izcīnija pelnītu uzvaru.Tiesa gan, galvenās spēles vēl ir tikai priekšā, un te Caps līdzjūtējiem ir ko aizdomāties, ja ņem par paraugu iepriekš aizvadītās spēles .Tādi farti un atspēlēšanās kā pret NYR un Pitsburgu pleiofā var neiet cauri.Tāpat arī ļaut pretiniekam 45 reizes bāzt pa saviem vārtiem, kā viņi to izdarīja pret Atlantu !

     [+] [-]

, 2010-02-08 11:45, pirms 14 gadiem
Kharlamovs123 rakstīja: Loģiski,viņam nav iespējas izvērtēt video pēc espzodes.Tāpēc arī ir kļūdas dažreiz.Viss tas saprotams,tādos daivingos vai tēlojumos,kad notēlo it kā sitienu pa seju,ja nūja patiešām ir gājusi nelielā atālimā no galvas. Bet nepamanīt provakatoru,kas pēc svilpes lien kauties ir samērā grūti,vēl jo vairāk,ka tiesneši pēc epizodes pie vārtiem,slido pie spēlētajiem lai neizraisītos asumi. Tas gan man nav saprotams,kāpec tādus nesoda. Un tiesnešiem būtu jāzin provakatorus katrā komandā un pastiprināti jāvēro viņu provokācijas mēģinājumi.
Tāpēc, ka NHL nav KHL un šādas lietas bieži tiek ignorētas. Es domāju, ka NHL cienītājiem skatoties KHL spēles bieži vien rastos jautājums, kas pie velna notiek?!
1 2 63 komentāri