Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Vanečekam sezonas otrā sausā spēle ''Devils'' uzvarā, ''Lightning'' zaudē Detroitai

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Vanečekam sezonas otrā sausā spēle ''Devils'' uzvarā, ''Lightning'' zaudē Detroitai
Viteks Vanečeks un Dagijs Hamiltons. Foto: AP/Scanpix

Naktī uz trešdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) neveiksmi piedzīvoja bez Rūdolfa Balcera spēlējošā Tampabejas ''Lightning'', kas ar 2:4 piekāpās Detroitas ''Red Wings''. Citā spēlē Viteks Vanečeks otro reizi sezonā atvairīja visus pretinieku metienus, ļaujot līgas līderei Ņūdžersijas ''Devils'' ar 3:0 apspēlēt Čikāgas ''Blackhawks''.

• Zaudējumu, spēlējot bez traumētā Rūdolfa Balcera, naktī uz trešdienu piedzīvoja Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Tampabejas ‘’Lightning’’, kas ar 2:4 zaudēja Detroitas ‘’Red Wings’’. Balcers šobrīd ievietots ilgtermiņa savainoto spēlētāju sarakstā.

• Tampabeja piedzīvoja trešo zaudējumu pēdējo desmit spēļu laikā, kamēr Detroitai šis bija otrais panākums pēc kārtas. Uzvara ļāva turnīra tabulā panākt ‘’Lightning’’ (abām 31 punkts) un atrasties augstāk par to – 7. vietā Austrumos.

• Ja pirmajās divās trešdaļās komandas ar vārtu guvumiem neaizrāvās, tad noslēdzošajā abas vienības iemeta piecus vārtus, no kuriem trīs ‘’Red Wings’’ hokejisti.

• Uzvaras vārtus trešā perioda 17. minūtē ‘’Red Wings’’ labā iemeta Adams Erne. Tie viņam bija ceturtie vārti sezonā.

• 14. vārtus sezonā Tampabejas labā guva Stīvens Stemkoss, bet 11. vārtus Breidens Points. Ar to gan nebija gana, jo ‘’Red Wings’’ vārtos pārliecinošs bija vārtsargs Ville Huso, atvairot 44 ‘’Lightning’’ metienus.

• Otro uzvaru pēc kārtas citā spēlē svinēja pašreizējā līgas līdere Ņūdžersijas ‘’Devils’’. Vienība ar 3:0 apspēlēja Čikāgas ‘’Blackhawks’’.

• Visus pretinieku izdarītos 24 metienus ‘’Devils’’ vārtos atvairīja Viteks Vanečeks, tādējādi aizvadot sauso spēli. Šī viņam kļuva par otro tādu šajā sezonā.

• ‘’Devils’’ trīs vārtus iemeta līdz otrā perioda beigām. Dagijs Hamiltons maču noslēdza ar precīzu metienu pretinieku vārtos un divām rezultatīvajām piespēlēm. Viņš šajā sezonā jau ticis pie 19 rezultativitātes punktiem (7+12).

• ‘’Devils’’ sezonā jau tikusi pie 21 uzvaras. Ar 43 punktiem tā ir visas līgas līdere. Divus punktus atpaliek cita Austrumu konferences komanda Bostonas ‘’Bruins’’, bet četri punkti mazāk ir Rietumu konferences līderei Lasvegasas ‘’Golden Knights’’.

NHL spēles 7. decembrī

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Devils - Blackhawks3:0Penguins - Blue Jackets4:1
Lightning - Red Wings2:4Senators - Kings2:5
Islanders - Blues4:7Jets - Panthers2:5
Stars - Maple Leafs0:4Ducks - Hurricanes4:3 P
Kraken - Canadiens2:4

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas "Viaplay" platformā.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...