Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Tavaresam 399. vārti NHL, ''Red Wings'' atgūstas no 0:2 un pieveic ''Rangers''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Tavaresam 399. vārti NHL, ''Red Wings'' atgūstas no 0:2 un pieveic ''Rangers''
Džons Tavaress. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Pie diviem punktiem un uzvaras Nacionālajā hokeja līgā (NHL) šonakt tika Toronto ''Maple Leafs'' un Detroitas ''Red Wings''.

Karolīnas ''Hurricanes'' 1:3 Toronto ''Maple Leafs''

• Toronto hokejisti izbraukumā pieveica viesuļvētras, izcīnot trešo panākumu pēc kārtas. Spēcīgajai Karolīnai tikmēr pārtrūka četru uzvaru sērija.

• Uzvarētāju kapteinis un līderis Džons Tavaress šajā cīņā guva savus 399. vārtus NHL. Brīdī, kad tiks gūti 400. vārti, Tavaress kļūs par piekto spēlētāju, kas šo barjeru sasniedzis Toronto kreklā.

• Rezultātu devītajā minūtē atklāja tieši mājinieki, tomēr turpinājumā tik sekmīgs hokejs vairs neizdevās. ''Maple Leafs'' guva trīs bezatbildes vārtus un viesos triumfēja ar divu vārtu pārsvaru. Toronto uzvarēja par spīti tam, ka mača gaitā izpildīja par deviņiem metieniem (21:30) un astoņiem spēka paņēmieniem (17:25) mazāk.

Ņujorkas ''Rangers'' 2:3 (P) Detroitas ''Red Wings''

Sarkanie spārni viesos ar 3:2 pagarinājumā pieveica ''Rangers'', izcīnot trešo uzvaru trīs mačos.

• Rezultatīvākais ar divām rezultatīvām piespēlēm bija Detroitas aizsargs Morics Zaiders. Kluba cietoksnis Alekss Nedeļkovičs mača gaitā tika galā ar 27 no 29 metieniem.

• Viesi pirmajā periodā nonāca iedzinējos ar 0:2, taču otrajā trešdaļā līdzsvaru atjaunoja. Pamatlaikā uzvarētāju noskaidrot neizdevās, taču pagarinājuma vidusdaļā uzvaras vārtus Detroitas labā guva 27 gadus vecais čehu uzbrucējs Dominiks Kubalīks.

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas "Viaplay"platformā.

NHL spēles 7. novembrī

SpēleRezultātsTrīs zvaigznes
Hurricanes - Maple Leafs1:3 (1:0; 0:1; 0:2)Tavaress (1+0); Nesens (1+0); Šelgrens (96.7%)
Rangers - Red Wings2:3 P (2:0; 0:2; 0:0; 0:1)Kubalīks (1+0); Nedeļkovičs (93.1%); Halāks (91.7%)