Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Vankūvera izglābjas no 0:4 un 5:6, čempione "Avalanche" zaudē punktus un Makinnonu

Agris Suveizda

Vankūvera izglābjas no 0:4 un 5:6, čempione "Avalanche" zaudē punktus un Makinnonu
Neitans Makinnons. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā šonakt pie uzvarām tikušas Lasvegasas "Golden Knights", Ņujorkas "Rangers", Filadelfijas "Flyers", Vašingtonas "Capitals", Kalgari "Flames" un Vankūveras "Canucks" komandas.

• Nakts (rīta) noslēdzošajā spēlē kārtīgu trilleri sarūpēja Vankūveras "Canucks" un Monreālas "Canadiens". Mājinieki pirmajā trešdaļā zaudēja ar 0:4, otrā un trešā perioda mijā 12 minūtēs panāca 5:4, trīs minūtes līdz pamatlaika beigām atkal zaudēja ar 5:6, tomēr pusotru minūti līdz beigām realizēja vairākumu un uzvarēja pagarinājuma 13. sekundē – 7:6.

• Izlīdzinājuma ripa Aleksejam Kuzmenko, bet uzvaras vārtus guva Elīass Petešons, kurš izcēlās ar trim (1+2) punktiem. Divi vārti Iļjam Mihejevam.

• "Canucks" pēc ceturtajiem ielaistajiem vārtiem nomainīja Spenseru Mārtinu, kurš atvairīja tikai piecus no deviņiem metieniem, un no fārmkluba izsauktais Kolins Delija tika galā ar 14 no 16 metieniem. Viesu vārtsargs Samuels Montanbo atvairīja 25 no 32 metieniem.

• Čempionei Kolorādo "Avalanche" spēle Filadelfijā sākās ar realizētu vairākumu ceturtajā minūtē, taču turpinājās ar pirmo vārtu asistenta Neitana Makinnona savainojumu, četriem ielaistiem vārtiem pēc kārtas un 3:5 pret "Flyers". Divus no trim viesu vārtiem guva Alekss Ņūhuks. Makinnons ar 34 (8+26) punktiem 23 spēlēs ir komandas rezultatīvākais hokejists.

• Ar trim vārtiem trešajā trešdaļā Ņujorkas "Rangers" sagādāja ceturto zaudējumu pēc kārtas Sentluisas "Blues", kas trīsreiz atspēlējās un pat pārņēma vadību, tomēr piekāpās ar 4:6.

• Piekto zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Arizonas "Coyotes", kas atspēlēja divu vārtu deficītu, tomēr četras minūtes līdz pamatlaika beigām neizturēja mazākumu pret Kalgari "Flames" (2:3).

• Trīs vārtu deficītu atspēlēja Bostonas "Bruins", kas pēcspēles metienos tomēr pārtrauca trīs uzvaru sēriju – 3:4 pret Lasvegasas "Golden Knights". Uzvarētājiem divus vārtus guva Pols Koters, bet vienīgo no abu komandu desmit bullīšiem realizēja Railijs Smits.

NHL rezultāti

SpēleRezultāts
Bruins – Golden Knights3:4 PM
Rangers – Blues6:4
Flyers – Avalanche5:3
Oilers – Capitals2:3
Flames – Coyotes3:2
Canucks – Canadiens7:6 P

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas "Viaplay" platformā.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2022-12-06 10:17, pirms gada
Vankuverai abi vārtsargi nevelk. Jācer, ka Artūrs savu iespēju izmantos, jo ticu, ka tāda šosezon būs.