Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Par rupjību pret Kadri Evanderu Keinu diskvalificē uz vienu spēli

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Par rupjību pret Kadri Evanderu Keinu diskvalificē uz vienu spēli
Evanders Keins. Foto: Jeff Mcintosh/Zumapress.com/Scanpix

Nacionālā hokeja līga (NHL) paziņojusi, ka Edmontonas ''Oilers'' hokejists Evanders Keins par rupjību pret Kolorādo ''Avalanche'' hokejistu Nazemu Kadri diskvalificēts uz vienu spēli. Spēlētājs tādējādi nepiedalīsies Rietumu konferences fināla ceturtajā mačā naktī uz otrdienu.

Naktī uz svētdienu vienas uzvaras attālumā no iekļūšanas Nacionālās hokeja līgas (NHL) finālā iekļuva Kolorādo ''Avalanche'', kas Rietumu konferences fināla trešajā spēlē ar 4:2 pārspēja Edmontonas ''Oilers'', tādējādi panākot vadību sērijā 3-0.

Spēles laikā klubs pazaudēja Nazemu Kadri, kurš guva savainojumu pēc Evandera Keina rupjības. Keins Kadri no aizmugures ar abās rokās satvertu nūju iegrūda apmalē no pāris metru attāluma. Keins par šo rīcību saņēma piecu minūšu sodu. Pēc spēles hokejists skaidroja medijiem, ka vienkārši centies veikt spēka paņēmienu, taču diemžēl Kadri esot neveiksmīgi piezemējies.

NHL Spēlētāju drošības departaments gan lēmis piešķirt Keinam vienas spēles diskvalifikāciju, kas nozīmē to, ka hokejists nepiedalīsies sērijas ceturtajā mačā, kurš plānots naktī uz otrdienu. Tajā ''Avalanche'' var priekšlaicīgi nodrošināt vietu finālā, taču tai nāksies iztikt bez Kadri, kura savainojuma nopietnība netiek izpausta. Iespējams, hokejistam beigusies ne vien šī sērija, bet arī visa sezona.

Nazrems Kadri regulārajā sezonā ''Avalanche'' labā sakrāja 87 rezultativitātes punktus, bet izslēgšanas spēļu 13 spēlēs bija paspējis iegūt 14 rezultativitātes punktus.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/evander-ka...

  +1 [+] [-]

, 2022-06-06 10:54, pirms 2 gadiem
Ļoti maigs sods..1 spēle

     [+] [-]

, 2022-06-06 10:54, pirms 2 gadiem
Uz vienu spēli? Nopietni? Un šovs var turpināties.

     [+] [-]

, 2022-06-06 11:14, pirms 2 gadiem
Ko Kanādas klubs Oilers tik vàji. Uzvarēsim!

     [+] [-]

, 2022-06-06 11:59, pirms 2 gadiem
W W E rakstīja: Ļoti maigs sods..1 spēle
Ļoti vājš sods. Uzvarēsim.

  -2 [+] [-]

, 2022-06-06 12:04, pirms 2 gadiem
Ļoti vāji no NHL vadības, izslēgt Keinu lai oileriem pamazinatu iespeju. Cerams Kadri neatveselosies nekad

     [+] [-]

, 2022-06-06 12:53, pirms 2 gadiem
Uzvarēsim !!!!!!