Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Galagers: "Viņam jābeidz vārtīties pa ledu. Tas ir apkaunojums"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Galagers: "Viņam jābeidz vārtīties pa ledu. Tas ir apkaunojums"
Brendans Galagers. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Monreālas "Canadiens" uzbrucējs Brendans Galagers pēc zaudējuma pret Otavas "Senators" (3:6) aizrādīja pretinieku uzbrucējam Timam Šticlem par pārlieku biežo vārtīšanos uz ledus.

"Kad man bija desmit gadu, mūsu treneris ieviesa noteikumu punktu: ja paliec guļam uz ledus un trenerim jādodas laukumā, lai tev palīdzētu, tu esi pārāk traumēts, lai spēlētu nākamajās trīs nomaiņās," atbildot uz jautājumu par Timu Šticli, sacīja Monreālas "Canadiens" uzbrucējs Brendans Galagers.

"Viņš ir lielisks spēlētājs. Esam spēlējuši viens pret otru divas vai trīs sezonas. Lielākajā daļā spēļu viņš palicis guļam uz ledus, bet tad atgriezies uz ledus, neizlaižot nevienu nomaiņu. Viņš guļ uz ledus, izliekas, ka ir savainots, piespiež tiesnesi noraidīt spēlētāju, bet vairākumā ir atpakaļ uz ledus. Uz mums skatās bērni – mums jābūt kā piemēram. Ja viņš būtu mans komandas biedrs, tad aizrādītu viņam. Viņš ir ļoti talantīgs spēlētājs, ļoti labs spēlētājs, bet viņam jābeidz vārtīties pa ledu. Tas ir apkaunojums," pauda Galagers.

"Canadiens" pēc pērn sasniegtā Stenlija kausa fināla šosezon atrodas Austrumu konferences pēdējā vietā.

     [+] [-]

, 2022-04-06 17:33, pirms 3 gadiem
Ljoti ljoti cerams, ka shitaa "kaite" hokejaa nekad neievazaasies ...
p.s. kaut gan pirms 20gadiem futbolaa arii tik daudz neteeloja ...