Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL dodas uz Jūtu: depozītu sezonas abonementam veikuši 34 tūkstoši

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

NHL dodas uz Jūtu: depozītu sezonas abonementam veikuši 34 tūkstoši
Gerijs Betmens un Raiens Smits. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Arizonas "Coyotes" no nākamās sezonas spēlēs Jūtā. Pārcelšanās raisījusi lielu interesi – klubs pavēstījis, ka iemaksu 100 dolāru apjomā par iespēju tikt pie sezonas abonementa veikuši 34 tūkstoši cilvēku.

Drīz pēc tam, kad tika paziņots par NHL pārcelšanos uz Jūtu, kluba jaunais īpašnieks Raiens Smits pavēstīja, ka depozītu veikuši 29 tūkstoši cilvēku. Tagad kluba komerciālās daļas vadītājs Kriss Bārnijs pavēstījis, ka depozītu veikušo cilvēku skaits pieaudzis līdz 34 tūkstošiem.

Samaksājot 100 dolārus, cilvēkiem ir iespēja iestāties rindā, lai varētu tikt pie sezonas abonementa. Mājas arēna varēs uzņemt līdz 16 tūkstošiem fanu, tādējādi visi pie sezonas abonementa nevarēs tikt.

Šajā nedēļā klubs vērs mājas spēļu arēnas durvis, lai interesentiem būtu iespēja savas potenciālās sēdvietas aplūkot dzīvē. "Delta Center" nav celta hokeja vajadzībām, tāpēc plānota renovācija, bet pagaidām jāsamierinās, ka ne visās vietās laukums būs redzams pilnībā.

Arēnā spēlē arī NBA klubs Jūtas "Jazz", kas arīdzan pieder Smitam.

Izmantotie resursi:
https://www.nytimes.com/athletic/55...

     [+] [-]

, 2024-06-05 00:15, pirms 3 nedēļām
Jūtas susliki

     [+] [-]

, 2024-06-05 02:42, pirms 3 nedēļām
User0,7 rakstīja: Jūtas susliki
2002. gadā biju tajā arēnā uz OS turnīru.
Priekš šodienas standartiem diezgan švaka, varbūt tagad kas pamainīts
Mormoņu štats un pati pilsēta garlaicīga

     [+] [-]

, 2024-06-05 07:41, pirms 3 nedēļām
uz monalisa pasākumu arī bija 20k biļetes izpārdotas

     [+] [-]

, 2024-06-05 10:35, pirms 3 nedēļām
"jāsamierinās, ka ne visās vietās laukums būs redzams pilnībā"
bagātā Amerika, tik daudz miljardierus, vai tad nevarēja atrast vietu, kur infrastruktūra ir jau atbilstoša, un, kamēr Raiens pārbūvē arēnu, komandu uz laiku izvietot tur