Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL nedēļas zvaigznes: Vaneks, Kunics un Luongo

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

NHL nedēļas zvaigznes: Vaneks, Kunics un Luongo
Tomass Vaneks
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālā hokeja līga nosaukusi aizvadītās nedēļas trīs spožākās zvaigznes. Par pirmo atzīts Bufalo "Sabres" austriešu uzbrucējs Tomass Vaneks, kurš četrās spēlēs guva piecus vārtus un izdarīja piecas rezultatīvas piespēles, kļūstot par līgas rezultatīvāko spēlētāju.

29 gadus vecais uzbrucējs Tomass Vaneks aizvadītajā nedēļā uzrādīja labāko rezultātu līgā, četrās spēlēs izceļoties ar desmit punktiem (pieci vārti un piecas piespēles). Viņš pielika roku 71% Bufalo "Sabres" vārtu guvumu. 31. janvārī Vaneks palīdzēja "Sabres" ar 7:4 apspēlēt Bostonas "Bruins", gūstot trīs vārtus un izdarot divas rezultatīvas piespēles. Viņš kļuvis par pirmo Bufalo spēlētāju pēdējo 20 sezonu laikā, kuram izdevies divos mačos nopelnīt piecus punktus.

Par otro zvaigzni atzīts Pitsburgas "Penguins" uzbrucējs Kriss Kunics, kurš četrās spēlēs guva piecus vārtus un izdarīja trīs rezultatīvas piespēles. Divās no trim "Penguins" uzvarām uzvaras vārtus guva tieši Kunics, palīdzot Pitsburgas vienībai kļūt par Atlantijas divīzijas līderi. Vakar viņš nedēļu noslēdza ar pirmo četru vārtu spēli karjerā, un ar sešiem rezultatīviem raidījumiem Kunics ir "Penguins" labākais snaiperis.

Trešās zvaigznes godā Vankūveras "Canucks" vārtsargs Roberto Luongo, kurš izcīnīja divas uzvaras un piedzīvoja neveiksmi pēcspēles metienu sērijā. Viņš atvairīja 96,3% sāncenšu metienu un vidēji spēlē ielaida 0,95 vārtus. Uzvarā pret Kolorado "Avalanche" (3:0) Luongo atvairīja 24 metienus un aizvadīja 61. sauso spēli karjerā.

Savukārt par janvāra labāko jaunpienācēju atzīts krievu uzbrucējs Vladimirs Tarasenko, kurš ar septiņās spēlēs gūtajiem deviņiem punktiem (pieci vārti un četras piespēles) ir rezultatīvākais debitants. Sentluisas "Blues" hokejistam izdevās realizēt divus pirmos metienus līgā. Pirmajos divos mačos Tarasenko izcēlās ar pieciem punktiem.

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

  +1 [+] [-]

, 2013-02-04 20:53, pirms 12 gadiem
njā vaneks palabi ārdās pagaidām

  +1 [+] [-]

, 2013-02-04 21:03, pirms 12 gadiem
Neko jau austrietis
Slēpts komentārs: pernambucano
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: pernambucano
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-02-04 23:05, pirms 12 gadiem
phKRIII rakstīja: Līmeni skatās pēc viena spēlētāja?
kurā vietā ir otrs austrietis pēc ?
Kuru tu domā? Grabneru?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-02-04 23:20, pirms 12 gadiem
pernambucano rakstīja: Ja jau rezultatīvākais spēlētājs nāk no tādas hokeja lielvalsts, kā Austrija, tad līmenis tajā jeņķu atklātajā čempionātā ir diezgan smieklīgs...
Kārtējais provokators...varbūt labāk paskaidro kā vispasaules labākais hokejists vispasaules spēcīgākajā līgā varēja nest visus ārā pēc points per game, bet šajā švakajā līgā nav pat desmitniekā?

P.S. Paldies - "ignorēt" no manis esi nopelnījis

     [+] [-]

, 2013-02-04 23:54, pirms 12 gadiem
ozolinshthebest rakstīja: Kuniz šķiet tika draftēts ar 150 nr. ...
Kunitzs nav draftēts, viens no nedaudzajiem, kas izveidojuši lieliksu NHL karjeru, tā arī netiekot draftētiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-02-05 14:11, pirms 12 gadiem
Eros rakstīja: Dirshana.. Nezinu pēc kā viņi vērtē to..

Bet Malkins paļuubomu visiem ieliek kloķi.
Manuprāt labākais NHL spēlētājs un patreiz pasaules labākais hokejists ir Jevgēnijs Malkins. Kas piekrīt vai nepiekrīt lai ieskrien sienā un iet dēt..
Piedod, bet tas pats Krosbijs pingvīnos spēlē produktīvāk ar 13pts un +6, bet Malkinam 10pts un 0 lietderiibas kofs un 18pim.
Šobrīd viņš nav labākais savā komandā, kur nu vēl līgā.
Tā kā nomirinies nedaudz.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-02-05 15:10, pirms 12 gadiem
kharlamovs 333 rakstīja: Pastāsti kur tu info smelies ?
Malkinam ir 12 pts un + - 0
No pēdējās spēles, aizmirsu par tie 2 pts, bet tas nemaina lietas būtību, ka Malkins šo sezonu ir iesācis švaki tieši aizsardzības ziņā.

  -1 [+] [-]

, 2013-02-05 15:38, pirms 12 gadiem
Amazing rakstīja: No pēdējās spēles, aizmirsu par tie 2 pts, bet tas nemaina lietas būtību, ka Malkins šo sezonu ir iesācis švaki tieši aizsardzības ziņā.
Jā, Malkins ir tieši tas, kuram ir jācementē aizsardzība!

  -2 [+] [-]

, 2013-02-05 15:40, pirms 12 gadiem
killo2000 rakstīja: Kārtējais provokators...varbūt labāk paskaidro kā vispasaules labākais hokejists vispasaules spēcīgākajā līgā varēja nest visus ārā pēc points per game, bet šajā švakajā līgā nav pat desmitniekā?

P.S. Paldies - "ignorēt" no manis esi nopelnījis
Ja tu uzskati enhāelu par vispasaules spēcīgāko līgu tad droši vien arī Mc Donaldu uzskati par restorānu un Coca Colu par veselīgu dzērienu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-02-05 20:16, pirms 12 gadiem
kharlamovs 333 rakstīja: Nu noteikti 12 no 13 šķir milzīga starpība.
ne jau tie punkti ir tas par ko cepos, es kā pingvīnu fans(tai skaitā malkina), skatos visas spēles un tieši zaudētajās piemeram pret NYI viņš atveda 2 golus, situācijā, kad spēle vēl bija uzvarama