Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Lightning" noslēdz līgumu ar Šveices izlases uzbrucēju

"Lightning" noslēdz līgumu ar Šveices izlases uzbrucēju
Reto Suri
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) klubs Tampabejas "Lightning" panācis vienošanos ar Šveices izlases uzbrucēju Reto Suri. Līgums gan stāsies spēkā tikai 2014./2015.gada sezonā, jo hokejists izteicis vēlmi pavadīt Šveicē vēl vienu sezonu.

"Mūs tas pilnībā apmierina," līguma noteikumus komentēja "Lightning" ģenerālmenedžeris Stīvs Aizermens. "Viņš ir gudrs spēlētājs ar labu slidojumu. Suri ir apveltīts ar labām prasmēm un ir ļoti atbildīgs, kā arī viņam ir labs augums. Viņš sekmīgi papildinās sastāvu kopā ar dažiem jaunajiem hokejistiem."

Aizvadītajā sezonā kreisās malas uzbrucējs spēlēja Šveices čempionāta komandā "Zug", kur 46 spēlēs guva 39 (14+25) punktus. 2013.gada pasaules hokeja čempionātā 24 gadus vecais hokejists Šveices izlases rindās izcīnīja sudraba medaļas, 10 spēlēs gūstot 8 (5+3) punktus. Stokholmas apakšgrupas spēlē pret Kanādas valstsvienību, kuras menedžeris bija Aizermens, Suri guva divus vārtus pēcspēles metienu sērijā un palīdzēja šveiciešiem izcīnīt uzvaru.

E.Keinam veikta kājas operācija, hokejists cer atgriezties uz komandas nometni

Vinipegas "Jets" uzbrucējam Evanderam Keinam tika veikta kājas nerva operācija, kuras rezultātā hokejists dažas nedēļas nedrīkstēs trenēt ķermeņa lejasdaļu. "Man jāļauj tai pusei atpūsties kādas trīs-četras nedēļas," atklāja Keins. "Cerams, ka varēšu drīz atgriezties uz ledus un atgriezties tajā līmenī, kādā spēlēju."

22 gadus vecais uzbrucējs aizvadītajā sezonā "Jets" rindās spēlēja 48 mačus, kuru laikā nopelnīja 33 (17+16) punktus. "Es varu turpināt trenēt ķermeņa augšdaļu, bet kādas trīs-četras nedēļas nevarēšu neko darīt ar lejasdaļu. Cerams, ka uz komandas treniņnometni būšu 100% kārtībā." Sezonas izskaņā uzbrucējam bija arī dažas citas mikrotraumas, tostarp plaukstas locītavā, pēdā un celī, tomēr ķirurģiska iejaukšanās tika veikta nerva gadījumā.

Izmantotais avots:
NHL.com - The National Hockey League

     [+] [-]

, 2013-06-14 09:19, pirms 11 gadiem
"Nacionālās Hokeja līgas (NHL) klubs Tampabejas "Lightning" panākusi vienošanos ar Šveices izlases aizsargu Reto Suri."

Suri nav aizsargs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-06-14 14:18, pirms 11 gadiem
Kāpēc khl neņem šveiciešus?

  +1 [+] [-]

, 2013-06-14 15:21, pirms 11 gadiem
Gūža rakstīja: Kāpēc khl neņem šveiciešus?
Gerbers jau bija. Bet vispār Šveicē tāpat ir labas algas un sadzīve augstākajā līmenī. Kurš gan no turienes grib braukt spēlēt uz Krieviju.

  -1 [+] [-]

, 2013-06-14 20:21, pirms 11 gadiem
Gūža rakstīja: Kāpēc khl neņem šveiciešus?
Kurš gan šeit gribēs iet skatīties uz šveicieti?

     [+] [-]

, 2013-06-14 23:06, pirms 11 gadiem
kilobyte rakstīja: Gerbers jau bija. Bet vispār Šveicē tāpat ir labas algas un sadzīve augstākajā līmenī. Kurš gan no turienes grib braukt spēlēt uz Krieviju.
Un vēl svarīgi, ka attālumi no kluba līdz klubam salīdzinoši ir ļoti mazi. Manuprāt Šveicē ir lielākais augsta līmeņa klubu blīvums pasaulē (t.i. uz mazu teritoriju daudz sakarīgu klubu). Turpretīm KHL jābraukā tādi gabali kā nekur citur pasaulē.