Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Daugaviņš: "Tēmēju tikai un vienīgi uz NHL"

Jānis Celmiņš

Daugaviņš: "Tēmēju tikai un vienīgi uz NHL"
Kaspars Daugaviņš
Foto:AFP/Scanpix

„Nav izslēgts, ka palikšu Bostonas „Bruins” rindās. Aģents mani informēja, ka sarunas notiek, lai lieki nenervozēju un nesatraucos,” sarunā ar portālu Sportacentrs.com pastāstīja hokejists Kaspars Daugaviņš.

Jau vēstīts, ka Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa fināliste Bostonas "Bruins" latviešu uzbrucējam Kasparam Daugaviņam nav piedāvājusi kvalifikācijas līgumu, tādējādi puses sadarbību vismaz pagaidām neturpinās. Latvietis gan atklāj, ka viss nemaz nav tik slikti kā, iespējams, izklausās. Kluba vadība hokejista aģentu informējusi, ka sākotnēji vēlas parakstīt līgumus ar komandas vadošajiem spēlētājiem, bet pēc tam domāt par pārējiem. „Domājams, ka kaut kāda kustība varētu sākties jūlija otrajā pusē. Nav izslēgts, ka palikšu Bostonas „Bruins” rindās. Aģents mani informēja, ka sarunas notiek, lai lieki nenervozēju un nesatraucos. Man šobrīd ir atvaļinājums, bet aģents strādā,” pastāstīja Daugaviņš.

Klubs pret latvieti izturējies visai korekti, kas bijis neliels pārsteigums arī viņa aģentam. „Kluba vadība solīdi teica, ka nevēlas mani čakarēt. Ja klubam nepietiktu naudas parakstot vadošos spēlētājus, tad es paliktu ar kvalifikācijas līgumu rokās, un neko nevarēšu izdarīt. Viss notika ļoti korekti, lai gan sākotnēji sajūtas nebija tās labākās. Aģents teica, ka viņš tik korektu gājienu no kāda kluba piedzīvo pirmo reizi dzīvē,” stāsta Daugaviņš.

Latvietis joprojām vēlas spēlēt NHL, noliedzot izskanējušās baumas, ka varētu atgriezties šai pus okeānam. „Šobrīd tēmēju tikai un vienīgi uz NHL,” īsi nosaka hokejists, neslēpjot, ka notiek pārrunas arī ar citiem pasaules spēcīgākās līgas klubiem.

"Bruins" sastāvā šosezon Daugaviņš laukumā devās sešās regulārā čempionāta cīņās, kurās atzīmējās ar vienu rezultatīvu piespēli. Tāpat latvietis piedalījās sešos izslēgšanas mačos.

1 2 66 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: casiljas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +52 [+] [-]

, 2013-07-09 12:01, pirms 11 gadiem
Dīvaini? Vienīgais latvietis NHL, spēlējis finālā, liekas dīvaina, ka viņu intervē. Dīvaini būtu, ja neviens par viņu neliktos ne zinis. It kā mums 10+ spēlētāju spēlētu regulāri NHL finālā. Jocīgie.
3-4 maiņa NHL ir viņa vieta. Novēlu veiksmi, lai paraksta vienvirziena līgumu, lai ir par ko NHL fanot.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: premjiers17

  -1 [+] [-]

, 2013-07-09 12:07, pirms 11 gadiem
Gan jau, ka panems kāda nhl komanda

 +40 [+] [-]

, 2013-07-09 12:12, pirms 11 gadiem
Arprats kada noliksana. Manam pratam tas neaizlec. Par ko bl? kapec nepriiecaties, ka vismaz viens no latviesu hokejistiem grib sevi izsist NHL, nevis padoties un bruakt spelt tur, kur ligumu dabutu tapat vienkaris?! vnk nesaprotu, tak atbalstiet nevis noberat vislaik, tad ar labam domam mosh kkas mainisies, un Duagava varetu kaut cik cerigu sezonu aizvadit kadaa klubaa.

  +4 [+] [-]

, 2013-07-09 12:12, pirms 11 gadiem
Labi, ka Tu esi izmantojis savas iespējas un esi spēlējis NHL fināla vai pat vispār izdarījis kaut ko tādu, lai par Tevi runātu kā par profesionālu sportistu, kurš pelna ar to naudu un ne maz !!!!

Domāju, ja arī Daugaviņš būtu iemtis tos vārtus , nekas īpaši nemainītos viņš uzreiz nebūtu vadošais spēlētājs ar kuru parakstītu līgumu.

Jebkurā gadījumā Daugaviņš savās atvēlētajās minūtes bija pamanāms un cīnījās godam, varētu nosaukt ntos hokejistus kuri arī bija laukumā vienā vai nu otrā komandā, kuri neizdarīja neko , bet vnk paliek iespējams komandā tādēļ ka viņi ir no Z-amerikas nevis Eiropas.

premjiers17 rakstīja: Ar tadu speli ka Bostona nospeleji,tev NHL nav vietas,tev bija dotas 2 iespejas gan Senatora,gan Bostona sevi pieraadit,bet ko tu?Izniekoji savu iespeju ar nesaprotamu speli,tava vieta ir zemaaka liiga,NHL tev ir pa stipru.

Un vina sita intervija,es tikai teemeju NHL,esi godiigs pret sevi,tev NHL ir pa stipru.

Ceresim ka nakos gadu tu busi labaaks.

Saprotu biju lokots,bet bija daudz laika lai iemestu golus.
Slēpts komentārs: pirdaks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2013-07-09 12:18, pirms 11 gadiem
Calim gan ir pacietiba ka nevienam Bet tas vairak izskatas pec mocibam nevis spelesanu NHL. Lielakais lidz sim vina sasniegums ir tomer pirma pilnvertiga sezona Ottava ar 65+ spelem. Pec tam kaut ka viss sabruka. Lokauts un neisteiksmiga spelesana KHL ( kaut gan prieks 3.mainas bija tiri OK). Bet vienalga ir janovel vinam veiksmi, ja Kuldam neizdosies dabut labu ligumu NHL drosi vien Daugava bus vienigais musu spileris tur.
Bet spelesana finala ir ne vina, bet Bostonas sasniegums. Vina pienesums tur bija niecigs. Paveicas, ka vispar panema un deva veselas tris iespejas uzspelet.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2013-07-09 12:21, pirms 11 gadiem
pirdaks rakstīja: cienu Daugaviņu, bet viņa izteikumi bieži vien ir kaitinoši un nereāli. laiks nolaisties uz zemes Daugava...
Ja šo ziņu būtu rakstījis pats Daugaviņš, tad es neko neteiktu, bet viņš pats šo ziņu nerakstīja.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2013-07-09 12:24, pirms 11 gadiem
fans366 rakstīja: Daugaviņam nevar jau būt citu mērķu kā NHL komandas enerģijas maiņas spēlētājs. Un uz to ir arī jāiet
KHL, izņemot VARBŪT Rīgas Dinamo, nevienai komandai viņš nav vajadzīgs. KHL klubiem vajaga spēlētājus, kuriem jau NHL ir atzīstama statistika, bet Daugaviņš ar to nevar palepoties
Muļķības, paskaties kādus spēlētājus savākušies nupat vadošie KHL klubi, daļa no viņiem ir AHL materiāls + neliela NHL pieredze.

Ar lielu NHL bagāžu brauc pārsvarā tikai krievi.

  +3 [+] [-]

, 2013-07-09 12:24, pirms 11 gadiem
Argo#1 rakstīja: NHL ir vāja līga, tādam Daugaviņam īstā vieta.

KHL šamo pat Avto neņemtu
Doņecka, Ļevs, Minska paņemtu mierīgi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2013-07-09 12:26, pirms 11 gadiem
100 punkti nākamgad spēlēs NHL. Jautājums, ja jau viņš tik sūdīgs, kāpēc viņu no vaiveriem paņēma viena no top NHL komandām? Saprotams, ka savu lomu nospēlēja cena, bet jebkurā gadījumā sliktus špīlerus neņem tikai tāpēc, ka lēti. Novēlu viņam tikt kādā no lejasgala komandām, lai tiek izspēlēties. Kolorado, piemēram. + blakām Jūtā būs Andža, varēs ietusēt pa retam Veiksmi!
Slēpts komentārs: artis12342

  +7 [+] [-]

, 2013-07-09 12:35, pirms 11 gadiem
Kaspar,turies!Novēlu Tev atrast klubu un nostiprināties NHL.Nepadodies un neņem galvā visādus lašaras,kas vislabāk "zin" kā pareizi mest iekšā vārtus!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-07-09 12:36, pirms 11 gadiem
Argo#1 rakstīja: protams, protams LABĀKAJĀ gadījumā RD un arī tikai tāpēc , ka viņš ir latviešu izcelsmes
Aflek, NHL ieraksts CV paver daudzas durvis...

 +10 [+] [-]

, 2013-07-09 12:37, pirms 11 gadiem
Daugaviņa ampluā spēlētājiem tieši tā karjera arī veidojas - ilgi, mokoties un sāpīgi.

Protams, iepriekšējās sezonas PO un vēl jo vairāk SC fināls bija lieliska iespēja sevi pieteikt kā NHL stabilu vērtību, taču nesanāca. Iespējas spēlēt NHL noteikti ir un būs, jautājums ir tikai - cik ilgi Kasparam pašam pietiks pacietības un vai viņš jau tuvākajā laikā spēs sevi pierādīt kā vērtību vismaz kādas komandas shēmās, nevis spēlētāju, kurš var spēlēt NHL (tādu īstenībā ir daudz).

  +3 [+] [-]

, 2013-07-09 12:37, pirms 11 gadiem
Namejs rakstīja: Aflek, NHL ieraksts CV paver daudzas durvis...
tu vienkārši tērē savu laiku , diskutējot ar tādiem tipiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2013-07-09 12:38, pirms 11 gadiem
Namejs rakstīja: Aflek, NHL ieraksts CV paver daudzas durvis...
Neko tas nepaver. Eiropas zemākajās līgās arī ir visādi exNHListi, bez variantiem tikt uz augšu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-07-09 12:41, pirms 11 gadiem
resnais putns rakstīja: Man tak pa lielam vienalga, vienkārši mazliet smieklīga tā vēlme pacelt viņa to autoritāti. pasaka divus teikumus, ka vēlas spēlēt tikai NHL un tas ir tāds notikums, ka bail, itkā tāpat visi to loģiski nesaprastu, ka viņš grib spēlēt NHL, kurš gan negribētu?
Par autoritāti cilvēku padara tas apstāklis, kad viņš atklāti pasaka ko viņš grib un ko ir gatavs darīt, nevis - kas viņš ir patreiz. Process ir svarīgāks par visu, jo tas veido cilvēku....Kasparam, pa lielam, domas sakrīt ar vārdiem un vārdi ar darbiem....

drīzāk smieklīgi ir neta plānā galdiņa urbēji nevis cilvēki, kuriem jūra līdz ceļiem

     [+] [-]

, 2013-07-09 12:44, pirms 11 gadiem
DINAMO RĪGA noslēgusi līgumu uz 2 sezonām ar 19 gadus veco uzbrucēju Artūru Kuzmenkovu, kurš iepriekšējā sezonā spēlēja SK LIEPĀJAS METALURGS sastāvā Baltkrievijas Atklātajā čempionātā, bet pirms tam nepilnu sezonu aizvadīja arī HK RĪGA sastāvā MHL čempionātā.



Artūrs Kuzmenkovs (augums – 187 cm, svars – 84 kg) dzimis 1993. gada 1. decembrī Daugavpilī, bet par hokejistu viņš kļuva trenējoties SK LIEPĀJAS METALURGS. Liepājas komandas sastāvā viņš no sākuma spēlēja gan Latvijas Bērnu un jaunatnes meistarsacīkstēs (LBJMH) dažādās vecuma grupās, gan arī Latvijas čempionātā Virslīgā. 2011./2012. gada sezonas lielāko daļu Artūrs Kuzmenkovs aizvadīja HK RĪGA sastāvā MHL čempionātā, kur 53 spēlēs guva 8 vārtus un atdeva 9 rezultatīvas piespēles. Iepriekšējo sezonu viņš aizvadīja SK LIEPĀJAS METALURGS sastāvā, spēlējot Baltkrievijas Atklātajā čempionātā, kur regulārajā čempionātā 43 mačos guva 12 vārtus un atdeva 23 piespēles, bet 3 play-off spēlēs izcēlās ar 2 rezultatīvām piespēlēm. Artūrs Kuzmenkovs ir spēlējis arī Latvijas U20 un U18 izlašu sastāvos pasaules čempionātos Elites grupā.

     [+] [-]

, 2013-07-09 12:46, pirms 11 gadiem
resnais putns rakstīja: Daugaviņš laikam tagad ir Latvijas mēroga superzvaigzne, tik daudz interviju, citātu, jautājumu! un katrs viedoklis, atbildes tiek pasniegts kā dienas spožākais notikums mazliet dīvaini, ja godīgi.
nevis laikam, bet ir un nevis dīvaini, bet interesanti
1 2 66 komentāri