Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Rīgas "Dinamo" pametušais Makintairs pievienojies "Coyotes"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Rīgas "Dinamo" pametušais Makintairs pievienojies "Coyotes"
Zeins Makintairs. Foto: Dinamo Rīga

Lielākajai daļai Nacionālās hokeja līgas klubu šodien sākas treniņnometnes. Arizonas “Coyotes” pievienojies amerikāņu vārtsargs Zeins Makintairs, kurš parakstījis pārbaudes laika līgumu.

28 gadus vecais Zeins Makintairs oktobra izskaņā pievienojās Kontinentālās hokeja līgas klubam Rīgas “Dinamo”, tomēr vienībā pārāk ilgi nenoturējās. Viņš piedalījās sešās spēlēs, taču tikai vienā no tām bija vārtos no pirmās līdz pēdējai svilpei. Makintairs atvairīja tikai 79,6% metienu un vidēji ielaida 4,65 ripas.

Tagad Makintairs uz pārbaudes laiku pievienojies Arizonas “Coyotes”. Viņš ir viens no pieciem vārtsargiem nometnē - vēl arī Dārsijs Kempers un Anti Rānta, kuri uzskatāmi par pirmo un otro numuru, Eidins Hils, kurš arī pagājušajā sezonā pielaikoja “Coyotes” formu, un Ivans Prosvetovs, kurš bija fārmkluba pirmais numurs.

Makintairs pagājušajā sezonā aizvadīja 24 spēles Amerikas Hokeja līgā. Karjeras laikā viņš aizvadījis astoņus mačus NHL - visus Bostonas “Bruins” rindās. Tas notika 2016./17. gada sezonā, kad “Bruins” vienlaikus saskārās ar vairākiem savainojumiem vārtsargu līnijā.

Kopumā uz NHL nometnēm ar pārbaudes līgumiem devušies 17 hokejisti, seši no viņiem ir vārtsargi, ieskaitot Kreigu Andersonu un Skotu Dārlingu, kuriem ir pieredze kā komandu pirmajiem numuriem.

     [+] [-]

, 2021-01-03 22:05, pirms 3 gadiem
Makintošs nebūtu iemaldījies čekista utaino un žīdu varzā,nebūtu uzdienējies līdz Coyotiem
Tikmēr arī Mitchels, ticis prom no čekista utaino un žīdu varzas,guva divas rezultatīvas piespēles Minskas miliču sastāvā pret Hārtliju

  -4 [+] [-]

, 2021-01-03 22:29, pirms 3 gadiem
Labs, kas neder RD - der NHL
Būtu Guddy, visi čurātu karstu un domātu, kā šis pacels Vezinu

  +2 [+] [-]

, 2021-01-03 23:46, pirms 3 gadiem
ainars_vindulis_4034643 rakstīja: Labs, kas neder RD - der NHL
Būtu Guddy, visi čurātu karstu un domātu, kā šis pacels Vezinu
krievu trolleni gan jau berzē rokas - ja Makintairs tiks NHL kaut uz spēli bļaus par vājo līgu, ka viņu līgas apakšas vārtsargs var spēlēt NHL

     [+] [-]

, 2021-01-05 13:44, pirms 3 gadiem
Nez kaapeec man naak praataa Minjina kunga teiktais, ka vai tad nu tieshaam probleema bija RD vaartsargos, ja reiz nu neviens pats nebija Saulvedis, kas uzvelk kalnaa.

Nu un arii peedeejaas speeles, kuraas (neskaitot pret Maskavu) seshi, pieci vaarti - taatad (ja izvelk pirkstu no... auss) uzbruceeji kaut ko iemest var. Var jau buut, ka Juris bija piesoliijis Ziemassveetku kartinju, bet maz ticams.

Vieniigi vismaz par vieniem vaartiem vairaak, kaa iemetam, ielaist gan nevajadzeetu.