Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Vācietis Draizaitls tiek atzīts par NHL novembra pirmo zvaigzni

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Vācietis Draizaitls tiek atzīts par NHL novembra pirmo zvaigzni
Leons Draizaitls. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālā hokeja līga (NHL) izvēlējusies novembra labākos spēlētājus. Par pirmo zvaigzni atzīts Leons Draizaitls, kuram seko Džeks Kempbels un Nazems Kadri.

26 gadus vecais Leons Draizaitls novembrī laukumā devās 13 spēlēs, ar punktiem izceļoties desmit mačos. Viņš guva 15 vārtus, sakrāja 27 punktus, guva astoņus vārtus un 11 punktus vairākumā un guva četrus uzvaras vārtus. Visos rādītājos vācietis bija mēneša labākais. Sešos mačos Draizaitls guva vismaz trīs punktus. Rezultatīvais Edmontonas "Oilers" uzbrucējs kļuva par pirmo kopš 1996. gada, kurš sezonas pirmajās 20 spēlēs izcēlies ar 20+20.

Novembra otrās zvaigznes gods tika Toronto "Maple Leafs" vārtsargam Džekam Kempbelam, kurš laukumā devās 11 spēlēs un izcīnīja deviņas uzvaras. Viņš bija mēneša labākais uzvarās, atvairīto metienu procentā (95,9), vidēji ielaistajās ripās (1,27), bet ar trim sausajām spēlēm viņš dalīja pirmo vietu. Jāpiezīmē, ka Kempbelam nekad iepriekš visas sezonas laikā nebija izdevies aizvadīt trīs sausās spēles. "Maple Leafs" novembrī uzvarēja 12 spēlēs, sasniedzot jaunu kluba rekordu – vienā mēnesī vēl nekad nebija izdevies uzvarēt tik daudz mačos.

Kolorado "Avalanche" centra uzbrucējs Nazems Kadri atzīts par trešo zvaigzni. Viņš desmit spēlēs sakrāja 21 punktu, būdams mēneša labākais rezultatīvajās piespēlēs ar 17. Pie punktiem Kadri tika deviņās no desmit spēlēm. Viņš kļuva par pirmo "Avalanche" hokejistu kopš Džo Sakika 2000. gadā, kurš kalendārā mēneša laikā izcēlies ar vidēji diviem punktiem spēlē.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/nhl-stars-...