Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Canadiens" uzbrucējs Pakets nopelna divu spēļu diskvalifikāciju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Canadiens" uzbrucējs Pakets nopelna divu spēļu diskvalifikāciju
Sedriks Pakets un Sonijs Milano. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas Spēlētāju drošības departaments pieņēmis lēmumu uz divām spēlēm diskvalificēt Monreālas "Canadiens" uzbrucēju Sedriku Paketu. Viņš noteikumus pārkāpa izbraukuma mačā pret Anaheimas "Ducks".

Svētdien Monreālas "Canadiens" izbraukumā ar 4:2 pieveica Anaheimas "Ducks", taču panākums tika izcīnīts bez Sedrika Paketa palīdzības. Viņš pirmās trešdaļas vidū izdarīja spēka paņēmienu pret Trevoru Zīgresu, pretiniekam tobrīd atrodoties ar seju pret laukuma apmali. Pakets par incidentu saņēma piecu minūšu sodu un noraidījumu līdz spēles beigām, tāpat viņam tika vēl divas minūtes par rupjību.

Notikušo izskatījis Spēlētāju drošības departaments, kas pieņēmis lēmumu Paketam piespriest divu spēļu diskvalifikāciju. Par šo periodu viņš nedrīkst saņemt algu, un Paketa 9,5 tūkstoši tiks novirzīti Spēlētāju ārkārtas palīdzības fondam.

Pakets 2020. gadā kopā ar Tampabejas "Lightning" izcīnīja Stenlija kausu, bet pagājušo sezonu viņš dalīja starp Otavas "Senators" un Karolīnas "Hurricanes". Šovasar viņš pievienojās "Canadiens", bet pirmajos astoņos mačos pie punktiem nav ticis.

Zīgress pēc spēka paņēmiena devās uz ģērbtuvēm, bet mača turpinājumā atgriezās ierindā un savāca 12:12 minūtes uz ledus. 20 gadus vecais uzbrucējs ir NHL viens no galvenajiem jaunajiem talantiem.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/cedric-paq...

     [+] [-]

, 2021-11-02 13:37, pirms 3 gadiem
Izskataas vairaak kaa vienkaarshi neveiksmiigs moments nevis apzinaata rupjiiba ...

     [+] [-]

, 2021-11-02 14:37, pirms 3 gadiem
Kaut ka vairāk liekas , ka svētdien uzvarēja Anaheima. Pārlasat tak
Tekstu pirms publicējat. Kļūdīties ir cilvēcīgi, bet ne jau katrā trešajā rakstā var pieļaut tādas kļūdas.
Šis visas paviršības baigi iespaido kopējo SC reputāciju. Vienmēr esmu uzskatījis šo par galveno Latvijas sporta portālu, bet nedaudz jāuzlabo kvalitāte GENERAL.