Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Markovs izlaidīs sezonas lielāko daļu

Juris Miņins
Juris Miņins

Markovs izlaidīs sezonas lielāko daļu
Andrejs Markovs
Foto: Getty Images

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Monreālas "Canadiens" un Krievijas izlases vadošais aizsargs Andrejs Markovs būs spiests izlaist četrus mēnešus vakarnakt gūtā potītes savainojuma.

Andrejs Markovs savainojumu guva šīs sezonas pirmajā spēlē pret Torono "Maple Leafs", sadursmē ar savas komandas vārtsargu Keriju Praisu. Spēlētājam jau ir veikta potītes operācija un viņš ir izrakstīts no Toronto slimnīcas, lai atgrieztos Monreālā.

Atgādināsim, ka aizvadītajā sezonā Markovs guva 64 punktus (labākais rādītājs karjerā), taču bija spiests izlaist sezonas izskaņu un izslēgšanas spēļu turnīra cīņas, pleca savainojuma dēļ.

Jāpiebilst, ka šis ir nopietns zaudējums ne tikai Monreālas "Canadiens" komandai, kura rēķinājās ar Markovu kā aizsardzības līderi, bet arī Krievijas nacionālajai izlasei, kura rēķinājās ar Andreja palīdzību Olimpisko spēļu hokeja turnīrā, kurš risināsies šoziem, tāpat kā Monreālā, paredzot viņam nozīmīgu lomu aizsardzībā.

Izmantotie resursi:
nhl.com

  -1 [+] [-]

, 2009-10-02 23:33, pirms 15 gadiem
Psc, tādu pat ienaidniekam nenovēlētu...

  +3 [+] [-]

, 2009-10-02 23:50, pirms 15 gadiem
tobymac rakstīja: Psc, tādu pat ienaidniekam nenovēlētu...
Vēlēt ļaunu cilvēkam vispār nav labi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-03 07:59, pirms 15 gadiem
Kā komentētāji teica - tagad maz ticams, ka Montreāla spēs iekļūt play-off.

     [+] [-]

, 2009-10-03 13:02, pirms 15 gadiem
Fatāla neveiksme...