Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Wild'' pagarina līgumu ar Židlicki

''Wild'' pagarina līgumu ar Židlicki
Mareks Židlickis
Foto: The Canadian Press/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Minesotas ''Wild'' ir pagarinājusi uz trim gadiem līgumu ar vienības aizsargu Mareku Židlicki par kopējo summu 12 miljoniem dolāru.

Šobrīd Minesotas ''Wild'' ar iegūtiem 64 punktiem 61 spēlē ieņem 13.vietu Rietumu konferencē, par sešiem punktiem atpaliekot no 8.vietā esošās Detroitas ''Red Wings''. Pirms šīs sezonas komandā notika vairākas pārmaiņas un to pameta vairāki hokejistu un arī galvenais treneris Žaks Lemērs.

Šodien kļuvis zināms, ka Minesotas ''Wild'' vēl uz trim sezonām ir pagarinājusi līgumu ar komandas aizsargu Mareku Židlicki. Līguma kopējā summa ir 12 miljoni dolāru. Citas līguma detaļas vēl netiek atklātas. Šajā sezonā hokejists bijis pietiekami rezultatīvs - aizvadītajās 60 spēlēs Židlickis guvis piecus vārtus un izdarījis 31 rezultatīvu piespēli.

Savas NHL karjeras laikā hokejists ir aizvadījis 443 spēles, kuru laikā guvis 52 vārtus un izdarījis 201 rezultatīvu piespēli.

Izmantotie resursi:
tsn.ca

  +1 [+] [-]

, 2010-03-02 22:41, pirms 15 gadiem
Baigi labi! Gribeetos, lai Wild buutu augstaakaa vietaa!