Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Red Wings'' hokejists Vrāna pleca traumas dēļ nespēlēs četrus mēnešus

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Red Wings'' hokejists Vrāna pleca traumas dēļ nespēlēs četrus mēnešus
Jakubs Vrāna. Foto: Tim Fuller/USA Today Sports/Scanpix

25 gadus vecais čehs Jakubs Vrāna gūtā pleca savainojuma dēļ izlaidīs nākamos četrus mēnešus un nevarēs palīdzēt Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubam Detroitas ''Red Wings'', ar kuru starpsezonā noslēdza trīs gadu līgumu.

Jakubs Vrāna Detroitas ''Red Wings'' pievienojās maiņas darījumā pagājušajā sezonā no Vašingtonas ''Capitals'', ar kuru kopā čehs 2018. gadā kļuva par Stenlija kausa ieguvēju. 11 spēlēs hokejists ''Red Wings'' formā izcēlās ar astoņiem vārtiem un trim rezultatīvām piespēlēm, vasarā pusēm vienojoties par jaunu trīs gadu līgumu. Finansiāli nosacījumi netika izpausti.

Spēlētājs saistībā ar vīzas iegūšanas problēmām pievienojās ''Red Wings'' tikai iepriekšējās nedēļas beigās, taču jau pirmajā treniņā iedzīvojās pleca savainojumā, kas liegs Vrānam doties laukumā nākamos četrus mēnešus. Spēlētājam paredzēta operācija. Treneris Džefs Blašils atzina, ka šobrīd būs jāpaļaujas uz citiem hokejistiem: ''Mums būs vairāk jākoncentrējas uz savu sastāva dziļumu kā kādiem atsevišķiem līderiem. Citiem spēlētājiem, kuri līdz šim nav sevi pierādījuši kā līderus, būs iespēja par tādiem kļūt. Pozitīvi, ka mums ir septiņas pārbaudes spēles, kurās varēsim katru novērtēt.''

25 gadus veco Vrānu 2014. gada NHL draftā ar augsto 13. numuru izvēlējās Vašingtonas ''Capitals''. Iepriekšējā sezonā līdz aizmainīšanai čehs Vašingtonas rindās guva 11 vārtus un atdeva 14 rezultatīvas piespēles. Kopumā 295 regulārās sezonas mačos Vrāna izcēlies ar 84 vārtiem un 84 piespēlēm, bet 38 izslēgšanas cīņās ar trim vārtiem un astoņām piespēlēm.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/jakub-vran...