Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Maple Leafs'' pagarina līgumu ar Rubīna konkurentu Džordāno

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Maple Leafs'' pagarina līgumu ar Rubīna konkurentu Džordāno
Marks Džordāno. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Toronto ''Maple Leafs'' uz diviem gadiem pagarinājusi līgumu ar 38 gadus veco Marku Džordāno, kurš, tāpat kā latvietis Kristiāns Rubīns, spēlē aizsarga pozīcijā.

Dienu pirms maiņu darījumu loga aizvēršanas pieredzējušais aizsargs no Sietlas ''Kraken'' vienības nonāca Toronto, pretējā virzienā dodoties turpmāko draftu izvēlēm. Džordāno sezonā kopumā piedalījās 75 mačos, sakrādams astoņus vārtus un 27 piespēles. Kanādietis arī piedalījās visās septiņās izslēgšanas spēlēs pret Tampabejas ''Lightning'', atzīmējoties ar divām piespēlēm.

Līgums ar Marku Džordāno pagarināts uz divām sezonām par kopējo summu 1,6 miljoni ASV dolāru. Džordāno kļuva par piekto aizsargu, kuram ir garantēts līgums ar ''Maple Leafs'' uz nākamo sezonu. Vēl līgumi noslēgti ar Džeiku Mazinu, Morganu Rīliju, Tīdžeju Broudiju un Džastinu Holu. Timotijs Liljegrens un Rasmuss Sandīns ir ierobežoti brīvie aģenti.

Aizvadītajā sezonā trīs mačus Toronto ''Maple Leafs'' rindās aizvadīja Latvijas izlases aizsargs Kristiāns Rubīns. 24 gadus vecais hokejists tika izsaukts uz Toronto klubu arī Stenlija kausa izcīņas laikā, tomēr laukumā nedevās. Rubīnam pēc sezonas noslēdzās līgums ar Kanādas komandu.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/toronto-maple-le...