Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Ovečkins labo vairākumā gūto vārtu rekordu; "Oilers" zaudē 11 vārtu spēlē

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Ovečkins labo vairākumā gūto vārtu rekordu; "Oilers" zaudē 11 vārtu spēlē
Aleksandrs Ovečkins Foto: USA Sports Today/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) aizvadītas četras spēles. Kārtējos rekordus labojis Aleksandrs Ovečkins, kura pārstāvētā Vašingtonas "Capitals" pārspēja Detroitas "Red Wings", savukārt Edmontonas "Oilers" pagarinājumā ar 5:6 piekāpās Ņūdžersijas "Devils".

Vašingtonas "Capitals" aizvadītajā naktī ar 3:1 pārspēja Detroitas "Red Wings", tiekot pie 47. punkta šajā sezonā. Vašingtona ir savas divīzijas līdere, bet tai ar 45 punktiem sekoja Karolīnas "Hurricanes".

• Spēle zīmīga ar to, ka "Capitals" kapteinis Aleksandrs Ovečkins 275. reizi bija precīzs vairākumā, tādējādi viņš kļuvis par visu laiku labāko vārtu guvējumu skaitliskajā vairākumā. Ovečkins karjeras laikā guvis 754 vārtus, kas ir ceturtais labākais rādītājs NHL vēsturē.

• Uzvarā pret Detroitu Ovečkins guva divus vārtus – arī trešos komandas vārtus, kad krievs ripu raidīja tukšos "Red Wings" vārtos. Vārti un rezultatīva piespēle Jevgeņijam Kuzņecovam.

NHL čempioni Tampabejas "Lightning" ar 3:4 pēcspēles metienos piekāpās Ņujorkas "Rangers". Korijs Perijs panāca 3:3 divas minūtes pirms mača noslēguma, bet bullīšos veiksmīgāki bija "Rangers" hokejisti.

• Ar diviem vārtiem "Rangers" rindās izcēlās Bārklijs Gūdrovs, bet Tampas rindās Stīvens Stemkoss atzīmējās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli.

Edmontonas "Oilers" ļoti rezultatīvā spēlē ar 5:6 atzina Ņūdžersijas "Devils" pārākumu . Spēle noslēdzās vien pagarinājumā.

• Uzvaru sekmēja Džeks Hjūzs, kurš guva uzvaras vārtus pagarinājumā .Viņam šajā mačā divi vārti un viena rezultatīva piespēle. "Oilers" rindās divi vārti Konoram Makdeividam.

NHL regulārā sezona, 31. decembris un 1. janvāris

SpēleRezultāts
Devils - Oilers6:5 (P)
Golden Knights – Ducks3:1
Lightning - Rangers3:4 (PM)
Red Wings – Capitals1:3

     [+] [-]

, 2022-01-01 13:36, pirms 2 gadiem
Jāķer pārējie rekordi un jāuzlabo esošie!